Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Oni tu planetu vážně pojmenovali Nibiru.:-) Jinými slovy od první chvíle skvělá podívaná, kterou si užijí hlavně fandové, a kde se střídá akce, humor i to napětí. :-)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Pittovi hraní tatínka od rodiny jde... kde to asi sebral? :-) WWZ není úplně klasický blockbuster, ovšem o to je to lepší. Prostě jsem si to užila.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Loki, Loki, Loki! :-) Ukradl si to pro sebe... (a nejlepší bylo, že druhý den jsem si pustila osmý díl Agentů SHIELDu, nic netuše...:-))

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Dá se na to koukat, má to svoje klady i zápory. Amell je docela sympaťák (i když poněkud strnulý:D) a jeho 'bodyguard' taktéž. Na druhou stranu mi vyloženě vadí hlavní ženská postava (Laurel). Jen co se objeví na plátně, otvírá se mi kudla v kapse. To nemohli vybrat někoho, kdo bude zajímavý alespoň na pohled (když už jsou tam takoví všichni)?! //////// Po první sérii tomu přiádvám hvězdičku, jsou to nakonec čtyři, i když ty zápory stále platí :-) //// Felicity je ovšem nejlepší. Díkybohu za ni!

plakát

Avengers (2012) 

Kino, 2D, originál znění... hláškami nabité komixové dovádění plné akce, Joss is a genius!:-)

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Po pilotu to vypadá slibně:-)

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Roztomilé... až na Vojtka v hlavní roli se mi to dokonce líbilo. Měsíčci byli vtipní.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Jackson opět dokázal, že Středozem je prostě kouzelná. Navíc ukázal, že když budete ignorovat rakovinu, může vám narůst vážně šílená záležitost, se kterou budete moct být klidně skřetím králem, a že ženy se strií vážně bát nemusí, může to být i horší.:-) Úplně na mě dýchla nostalgie ze čtení a z první projekce Společenstva, na které jsem byla před jedenácti lety (bože, je to už tak dlouho!). Už se těším na druhý díl a doufám, že i Hobit bude mít své sběratelské vydání, to mi nebude chybět ve sbírce.:-) ..... a prostě Gollum, Gollum! :-)

plakát

Honest Trailers (2012) (seriál) 

Děkuji YouTube, lidem ze ScreenJunkie a bohům, že tato záležitost vzniká. Vždycky jen čekám, až vyjde další...:-)

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Já to vidím takhle: Triky perfektní, jasně na příběhu by se mohlo zapracovat, je to takové dětinské. Ale vlastně co? Aspoň to jednou budu moct pustit dětem.:-) A co je nejdůležitější? Nenudila jsem se, takže dávám 4 hvězdičky (a za to kino to stojí:)). Viděno v kině 2D.