Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (166)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Zkratkovité vyprávění bez hlubšího kontextu, myšlenky, napětí či smysluplného jednání postav.

plakát

Kibera: Příběh slumu (2018) 

Hodnotím kladně už jen to, že takový film v našem prostředí vznikl. Také, že si film drží myšlenku, kterou dle debat s tvůrci od počátku měl a za výborný hudební doprovod.

plakát

Rivalové (2013) 

Film, který si člověka získá nejen dechberoucími závodními scénami, ale především dynamickým vztahem mezi hlavními "hrdiny" nebo spíše jak napovídá název mezi rivaly. Jejich charaktery vás neustále nutí přemýšlet, zda fandit, jednomu, druhému, oběma nebo raději nikomu a pouze vychutnávat kvalitní zpracování.

plakát

Ve službách FBI (2009) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že tenhle seriál inspiroval k zájmu o umění a záhady, zasloužil by si originálnější závěr, přesto je škoda, že už nebudeme nacházet tajné zprávy na lahvích od vína.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Awesome mix Vol. 1, uvidíme, jestli bude mít důstojné nástupce :-)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Přestože se může zdát, že koncept opakování stejného dne, už tady několikrát byl a je těžké být v tomto ohledu nápaditý a neztratit pozornost diváka. V Na hraně zítřka si však i po téměř dvou hodinách nestačíte uvědomit, jak to uteklo, a to hlavně díky scénáři a sci-fi pojetí zápletky.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Jeden z mála filmů, kdy díky úžasné animaci zapomenete, zvláště co se týče "leteckých a akčních" momentů, na slabší dějový příběh a místy až příliš sladkobolné dialogy. A tak jako dítě v sedadle před vámi si říkáte "leť draku, leť!".

plakát

Ledové království (2013) 

Na jednu stranu z filmu až příliš čiší ta pozitivní nálada a sladkost, na druhou stranu, komu by se nelíbilo, kdyby si mohl bruslit a sáňkovat, kdy by chtěl? :-)

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Přestože měl tenhle film pár chyb a děr ve scénáři, kouká se na něj jedním dechem a rozhodně solidně navázal na předchozí díl. I proto doufám, že tahle série bude žít ještě dlouho a blaze.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Téhle Marušce bych spíše uvěřila, že maceše a sestře za ty ústrky spíše vynadá nazpátek, než se nechá vyhnat do lesa...