Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (523)

plakát

Rok Václava Klause (2012) (pořad) odpad!

Čistě za obsah. P.S.: Taky jsem na to koukal ze studijních důvodů.

plakát

Je těžké být Bohem (1989) 

Minimalistické filmy mám rád - prosté kulisy i hudbu mám radši než ty hollywoodsky nabubřelé. Autorům (filmu) se podle mě podařilo zachytit atmosféru románu(ů) bří Strgackých celkem dobře (originál jsem přečetl už před nějakou dobou, takže nemůžu porovnat přímo.)

plakát

New Kids Turbo (2010) 

Poučen komentářem Radka99 jsem si už při prvních momentech filmu smíchal báječný koktejl z jahodového džusu a vodky. Film i vodka mě celkem bavily, vodka možná místy i víc. Co jinak k tomuto filmu říct? Ztotožňuju se s názorem niethustry, že jde o film satirický - spíše někdy až sarkastický. Svým způsobem hovoří o tom stejném, jako - bohužel - náš (nápověda: 'bohužel' se zde vztahuje k 'náš') prezident Klaus. (Ne, nejsem Klausův příznivec.) 'Mluví' o politické pseudokorektnosti a vlivu médií na společnost a politiku. Jestli mi nějaká postava byla opravdu nesympatická, pak to byl reportér místní televize. Jeho reportáže, držící se receptu 'uděláme z hovna med', představují nanejvýš sarkastický výsměch moderním žurnalistům. Ale jinak jsem celé pětici přál, aby jim někdo rozbil držku, to jo. A ten konec je přece jen dost přestřelenej, né že ne.

plakát

Skryté hlasy (2002) (TV film) 

Tento film trpí pomalým tempem - a to především v první části. Nicméně má cenu se rozvleklými pasážemi i lehce televizním zpracováním prokousat. Závěr nabírá na obrátkách, všechny nitky se spřádají dohromady a rozuzlení ... překvapivé. Vše do sebe dobře zapadá, kriminální linie je opravdu dobře promyšlená.

plakát

Lexx (1997) (seriál) 

LEXX : 80_LATEX_BIO_FETISH

plakát

Hundra (1983) 

V žádném případě to není feministický film.