Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (523)

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Film dokonale o ničem. Chování postav nesmyslné.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Před seriálem jsem slyšel část rozhlasové adaptace, a již ta mi přišla kostrbatá. EDIT po druhém dílu: dialogy jsou příšerně neživotné, šustí papírem. 3. díl: Vata, vata, vata. 4. díl: Stejně nemastný-neslaný jako ostatní. Jen ta majorka z inspekce MV mi byla sympatická, vlastně měla pravdu, postup vyšetřovacího týmu byl prostě blbej. Že si podle seriálu měl divák myslet opak, o kvalitě scénáře nesvědčí.

plakát

Marťan (2015) 

Až na ten happyend dobrý.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Zdá se, že jde o příjemnou space operu, přičemž jedna dějová linie má prvky noir detektivky. Kladem jsou jistě "uvěřitelné" herecké výkony - imho mnohem lepší než v Dark Matter nebo Killjoys. Mínusem jsou napoak všudypřítomné digitální efekty, ale i přes ně je seriál celkem fajn.

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Z trojice nových ČT pohádek jediná relativně snesitelná, v níž se aspoň hlavní hrdinka pokusí se sebou něco udělat a ne jen čekat jak pitomec na sled šťastných náhod.

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) odpad!

Další ČT pohádka pro dementy. A ještě s bábou Bohdalojc. Hlavní hrdnina trouba, kterej jen stojí a blbě čumí. To je pak panečku scénář jak víno! Ale z hovna bič neupleteš.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Záporáci - troubové jsou nudní, celkově pohádka pro dementy. Hlavní hrdina vyhraje díky čarovnému předmětu, který dostane náhodou. (Jinak nemá pud sebezáchovy, zato sklony k alkoholismu.)

plakát

Český žurnál - Má vlast Afghánistán (2015) (epizoda) odpad!

Manipulativní propaganda pánů autorů. Pojem "Dokument" měl být nahrazen souslovím "Politický pamflet", protože politika a skryté ovlivňování diváka je to, oč tu jde. Pokud se chtějí autoři vyjádřit ke společenským tématům, nechť to udělají otevřeně (ostatně - kdo by jim v tom dnes bránil?) a neschovávají se za formát dokumentu. Btw. natočit pořad tak, že si vyberu jen to, co se mi bude hodit do krámu a sestříhám z toho "výmluvný" obraz, je fakt dost ubohé.