Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (523)

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Komentář po druhé řadě. Ze začátku první série jsem byl celkem nadšenej. S postupujícími díly se však původní dojem začal vytrácet. Mám za to, že scénáristům došel dech, a tak začali lepit děj pomocí hlouposti a různých selhání obou hlavních detektivů. "Bože, to je vůl," napadlo mě nesčetněkrát během sledování Nestora či por. Tupeše. (Natahování děje pomocí lapsů hlavních postav mi fakt vadí!) Mezi další věci, které mi neseděly, byla i postava Nestora, v podání Řezníčka vyzněla trochu babicovsky, "cynické" monology pak vyznívají spíše otravně. Naopak se mi líbila postava právníka, kde jsem vzal na milost Klepla, jehož jinak z celého srdce nesnáším. Zdá se mi, že v kontextu tradice českého krimi žánru vyznívají Bukowského monology falešně a příliš uměle. Kdybych si odmyslel kontext, který se váže k Česku, seriál by se mně možná líbil víc. Kdo ví, třeba by se v zahraničí mohl líbit a tenhle komentář bude moci být označen za typicky zaprděně česky maloměšťácký.

plakát

Expremiéři (2014) (seriál) 

Kvalita dílů silně nevyrovnaná. Celkově hodnotím přípravu faktických informací a z toho plynoucí dotazy / výklady jako nedostačující. (Výjimku snad tvořil díl o Pithartovi.) Výsledkem je velké množství vaty. Slyšet poněkolikáté "soudy z lidu" nad jednotlivými politiky je poněkud únavné. Na druhou stranu vlastní reflexe politické kariéry je někdy zajímavá. Přiznávám, že na díl se Zemanem jsem neměl žaludek se dívat.

plakát

Tajemství ukrytá pod hladinou (2010) (TV film) 

Velice hezky natočený dokument. Nebál bych se říci, že vizuální stránka je skvělá. Škoda, že autoři neukázali ještě více druhů ryb. Možná nezaznělo, že ani kapr není původní český druh. Byl importován z Asie. ZDROJ

plakát

Můj brácha má prima bráchu (1975) odpad!

Tak hlavně, že pan ministr byl takovej chápavej! Jinak by musel tomu malýmu odporně vlezlýmu spratkovi zakroutil krkem.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Noo, občas jsou některé scény dosti klišovité, ale celkově to jde.

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Nasládle zamilovaná epizoda mi poněkud zkazila dojem.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Některý fóry nejsou tak blbý :) EDIT1: První díly český sody taky hledaly svoji identitu, takže bych to s těma odpadama tak nehrotil a dal sněhulákovi šanci ;-) EDIT2: Poslední díly jsou už poměrně zábavný, zvedám hodnocení!

plakát

Inferno (1999) 

Snůška béčkovejch klišé.

plakát

Fízlové, hajzlové (2013) 

Hudba +++++, postavy ++++, děj ++, ujetost ++++ Vlastně nevím, co k tomuhle filmu říct, snad jen, že vím, co budu poslouchat přístích pár měsíců v autě :)

plakát

Zen (2011) (seriál) 

Vendetta: velmi slušná porce krimi zábavy. Cabal: Průměr. Rat King: lehce nadprůměr.