Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (17)

plakát

T.M.A. (2009) 

Řvoucí Jirka Babica v hlavní roli mě dost štval, ale zase na druhou stranu nějakou atmosféru to mělo.

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

Navrhuji natočit film o magorovi, kterej vymýšlí stále debilnější pokračování mýho oblíbenýho filmu. Bude se to jmenovat Thomas Harris - Vyčpění. A bude tam hrát Vašut.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Haleluja! Po dlouhé době se u nás natočila pohádka, která má hlavu a dokonce i patu a navíc v ní nechybí humor. Není překombinovaná, jak bývá poslední dobou zvykem. Krásné obrázky, krásná krajina. Herecké výkony jsou výborné, hlavně mě baví, když "renomovaným" hercům nevadí střihnout si jen malou roličku. Například scénka Töpfer+Holub je úžasná, i když každému asi brzy dojde pointa. A Filip Cíl mě opravdu překvapil, něco v tom klukovi asi bude. Jedinou výtku mám ke stopáži, ke konci už byla malinko zdlouhavá a natahovaná. Ale u televize bych ten pocit možná vůbec neměla, těžko říct. Každopádně všem doporučuji!!!

plakát

Občan Havel (2007) 

"Dášenko, tak jsem zase prezident..." "Ahoj Václave, tady Václav!" "Až mně řeknou, že jsem byl zvolen prezidentem, co jim mám jako říct -Děkuji za informaci?"

plakát

Mezi námi přáteli (2006) odpad!

Hrůza největší!!!!Chudáci herci,chudáci diváci....

plakát

Znamení kříže (2006) (divadelní záznam) 

Prostě Calderón de la Barca-láska tu nevítězí. Měla jsem z toho obavy, když jsme na to šli do divadla, ale nakonec mě to uchvátilo...atmosféra byla výborná (což asi v televizi moc nevyzní) a hudba Vladimíra Franze taky dokonalá. Oni dva se prostě nikdy neměli milovat...

plakát

Černá ovce (2004) 

Tak to bylo hodně špatný, doufala jsem, že je to jen špatnej vtípek, ale jestli to mělo být drama, tak jsem to opravdu nepoznala. Dost průhledná zápletka "křesťanky jsou špatný a kouřící židovky jsou vlastně úžasný" s trapným odhalením na konci. Nejlepší je, jak si těhotná holčena najde borce, kterýmu je to snad úplně fuk, že čeká dítě s homosexuálním přítelem. Je to naprosto absurdní. 1 hvězdička je za halloweenskej převlek M.Culkina. Ruce pryč, radím já!

plakát

Eastern - Krvavý Hugo (1997) (studentský film) 

Docela morbidní, ale naprosto dokonalá parodie na western. Zvlášť se mi líbil úsek 'žádná panna si před ním nemohla být jistá'... Na Aurelu Klimtovi se mi líbí, že si jde svou vlastní cestou a jeho filmy mají skutečné kouzlo. Těším se na jeho další animáky...