Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (1 153)

plakát

Bláznivá školka (2003) 

Toto je totální ubohost kinematografie. Nechce se ani věřit tomu, že tam hraje pan Murphy. Myslím si, že tento snímek mu trochu uškodil na pověsti, že je to herec, který zvládne většinu rolí. I přestu kritiku nedávám "odpad":)

plakát

Holky z porcelánu (1974) 

Často reprízovaný snímek, který jsem viděl pouze jednou. Nemohu říci, že byl špatný. Nemohu mu nic vytknout. Ale proč hodnotím pouze průměrně? Žádný herec mě ve filmu nenadchnul, příběh je jednoduchý, ale má něco málo do sebe. U snímku se budete bavit, lehce se smát nad nějakými trochu trapnými scénkami. Celkově "Holky z porcelánu" se musí líbit skoro každé věkové generaci, tedy přesněji řečeno, samozřejmě, že ne dětem:)

plakát

Na cestě - Na cestě po Kopaoniku (2012) (epizoda) 

Vidíme, že Srbsko je přeci jen krásná Země, která má něco do sebe. Pěkné a upravené sjezdovky a pečená selata o svátečním čase, chutné víno a těžba a zpracování pískovce. Do Srbska se asi nikdy nepodívám, ale děkuji autorům za tento díl.

plakát

Městem chodí Mikuláš (1992) (TV film) 

Milý snímek, který si právem zaslouží tak příjemné hodnocení zde na CSFD. S většinou komentářů musím souhlasit. Výborné herecké výkony doplňuje sváteční atmosféra a příchod Mikuláše.

plakát

Fenomén (2011) (pořad) 

Tato soutěž nemá význam. Zajímala by mě sledovanost v ČR. Vystupují zde pouze chytré "hlavy". Na žádnou otázku neznám odpověď. Jen malé procento v republice na některé otázky dokáže odpověděd. Mě stačily vidět tři díly. Tudíž nechávám pořad bez hodnocení.

plakát

Góóól! III. (2009) 

Tak tohle si "Mexická vlna" rozhodně nezasloužila. Toto pokračování prostě nemělo být natočeno. Nemastné a neslané, málo fotbalových scén a málo (vlastně skoro vůbec) vidíme Santiaga na fotbalovém hřišti. [možný spoiler] Popletený děj, který se "věnuje" anglickému národnímu mužstvu na MS 2006 v Německu. A zase záběry na Beckhama:) Nevíme co se stalo se Santiagovou přítelkyní a co s jeho rodinou. Nedozvíme se nic! A hlavně tu chybí herec Alessandro Nivola, který v prvních dvou dílech skvěle ztvárnil postavu Gavina Harrise. Vlastně nevím za co dávám tu jednu hvězdu:)

plakát

Góóól! II (2007) 

Samozřejmě, že s prvním dílem se to srovnávat nedá, ale snímek má pořád svoji kvalitu a dobré fotbalové scény. Mnozí zde píšou, že je to příběh jak z telenovely. Ano, máte pravdu. Kariéra Santiaga rapidně vzrostla, až podezřele rychle:) Jenomže si musíme uvědomit, že kdybychom měli čekat, než se dostane z Newcastlu do Realu Madrid a mělo by to být podle reality, tak by se muselo natočit alespoň 10 dílů "Mexické vlny":) Hodnotím horšími čtyřmi hvězdami. [možný spoiler] Výtku mám k zakončení filmu "pokračování příště", problém tkví v tom, že 3. díl nějak nenavazuje na tento díl druhý!!!

plakát

Perly (1978) (seriál) 

Loutková dokonalost. Zatím jsem viděl Červenou karkulku a Perníkovou chaloupku:)

plakát

O chudém královstvíčku (1979) (TV film) 

Nevím, opravdu nevím, přemýšlím nad hodnocením. Když se zamyslím, tak toto je pohádka jenom pro malé děti, nedovedu si tak nějak představit, že to sleduji nyní. Ani dospívající děti se na to nebudou dívat. Hodnotím tedy průměrně a to jenom z pohledu takového malého dítka:)

plakát

Strach má velké oči (1980) (TV film) 

Kouzelnost této pohádky tkví v jejím téměř dokonalém zpracování a musím pochválit i skvělé herecké výkony, zvláště paní Janžurovou. Toto je povinnost pro všechny děti.