Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (1 153)

plakát

Flashdance (1983) 

Atraktivní Beals a ostatní herecké výkony dodávají tomuto filmu glanc. Tento snímek považuji za klasiku mezi romantickými filmy a doporučuji ho všem ženám. Hudbu jsem si dokonale vychutnal a vzpomínám na ni dodnes. Příběh by si ale zasloužil větší propracování a i stopáž snímku by potřebovala trochu více natáhnout:-)

plakát

Poseidon (2006) 

Z tohoto filmu šlo vytřískat podstatně více. Proč nám tvůrci více nepředstavili hlavní postavy? A převrátit loď po prvních deseti minutách je také chybné. Efekty špatné nebyly. Více šlo zapracovat na hudbě, která určitým, zvláště akčním filmům dodává patřičný punc, který ocení více lidí a film získává vyšší kvalitu. Hodnotím lepšími dvěmi hvězdami.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Tak jednoduchý příběh a na druhou stranu tak dokonale natočen. To je bomba. Pohodovka, kterou zhlédnu i několikrát do roka, což o dalších mnoha filmech říci rozhodně nemohu. Dlouho jsem přemýšlel nad hodnocením. Nakonec dávám lepší tři hvězdy.

plakát

Dallas (2012) (seriál) 

Škoda že sledovanost v ČR nedosahuje potřebných výšin a my musíme "zhltnout" dva díly za sebou v nedělním večeru. Je sice pravda, že jsem od seriálu nic světoborného nečekal, ale osobně mě příjemně překvapil. Děj "drží" nad vodou L. Hagman a jistě skoro každý vždy čeká na scénky s ním. Trochu se pletu v těch mladých dívkách. Ale možná se to postupem času zlepší a já budu dokonale spjat se všemi hrdiny Dallasu. Těším se na další díly.

plakát

Occamova břitva (2012) (TV film) 

Neskutečný, opravdu neskutečný. Film s takovou zápletkou, že se někdo i může smát. Já i skoro po týdnu od zhlédnutí musím nad snímkem přemýšlet..........Pan Svátek stvořil téměř dokonalý thriller.

plakát

13. komnata - 13. komnata Olgy Matuškové (2011) (epizoda) 

Ani po dvou letech se Olga nedokázala vyrovnat se smrtí. Vím, mnohým to přijde divné, že píšu "ani po dvou.....", celkem se dá i pochopit, že se smrtí milovaného člověka se vyrovnat nikdy nedá, ale já z Olgy cítil trochu smutek, kterým se snažila překrýt radost. Moc dobře si určitě uvědomuje, jak ji Waldemar finančně zajistil.

plakát

Volný pád (1993) 

Překrásný film, který by měl vidět opravdu každý, protože děj je přesně o tom, co by skoro každý udělal, ale mnoha lidem chybí odvaha, nebo se bojí. Snímek "vyživuje" extra výkon pana M. D. Trochu vytýkám pasáž od army-shopu s tím prodavačem. Hodnotím čtyřmi hvězdami. A jsem rád, že po dlouhé době byl v TV snímek, který mě opravdu bavil.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Film překvapil a to rozhodně příjemně. Dlouho si ho budu pamatovat. Vyzdvihuji výkon pana Myšičky, který si za tuto roli rozhodně zaslouží absolutorium a smeknutý klobouk. Herecké výkony party kluků jsou příslibem do budoucna a režiséři rozhodně mají z čeho vybírat a diváci se mohou těšit na další skvělé snímky dosahujících kvalit Občanského průkazu.

plakát

Vzpomínky na Afriku (1985) 

Tento málo reprízovaný snímek jsem dlouho sháněl na DVD. Až se mi to nakonec podařilo, ale panuje ve mě částečné zklamání. Sice jsem dopředu věděl, že tento druh filmu není mým šálkem......, ale přeci jen jsem prostě očekával více. Mnohem lepší výkon od paní Meryl, zato Redford nezklamal, ale nijak to nenapravuje celkové zklamání. Hodnotím pouze průměrně.

plakát

Trable prcka Binka (1994) 

Viděno omylem jako většina hodnotících. Už to nechci nikdy zhlédnout. Je smutné, že za hodinu a půl se ani jednou nezasmějete.