Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Biografie (3)

Joey Essex (herec)

22.05.2016

Joey Essex je v mnoha směrech záhadnou postavou britské televizní scény. Jeho příjmení je odpradávna Essex, nejde o žádný pseudonym, přitom ale z Essexu nepochází. Joey místo toho vyrůstal v jižní části Londýna a dále na severovýchod se s rodinou odstěhoval teprve v sedmi letech. Za dalších šest let potom přišel o matku, která… (více)

Katherine Ryan (herečka / scenáristka / tvůrkyně)

23.04.2016

Jsou zhruba dva aspekty, které spojují vesměs každé veřejné vystoupení Katherine Ryan, neboť je protagonistka nikdy nezapomene zmínit – její nebritský původ a skutečnost, že je svobodnou matkou. Ryan vyrůstala v Kanadě, mimo jiné pod dohledem irského otce, a do Londýna se nastálo přestěhovala teprve zkraje roku 2008. Na Ostrovy… (více)

Aisling Bea (herečka / scenáristka / tvůrkyně)

23.04.2016

Jedna z vycházejících hvězd britské stand-up scény Aisling Bea se narodila 16. března 1984 v irském Kildare, asi 50 kilometrů od Dublinu, už od svých zhruba 24 let nicméně žije v Londýně, kde se angažuje v rámci početné irské komunity a otevřeně podporuje charitu s kuriózním názvem Aisling Return To Ireland (jména se shodují… (více)

Reklama