Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Jednoznačně nejlepší přátelé na světě. Každý má nejradši jiného (u mě vedou ti, co vlastně měli mít úplně nejméně prostoru - díky bohu za to, že si to tvůrci rozmysleli a Phoebe s Chandlerem tak mohou bavit naplno). Vtipu je to na 6 hvězdiček (v pětihvězdičkové soustavě), ale najde se tu celý zástup dalších emocí - láska, smutek, někdy i rozčarování.. Jednoznačně nejlepší sitcom na světě.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Upřímně? Na tomto seriálu jsem si nejspíš vybudoval závisLOST. Nemůžu se dočkat dalšího dílu hned, jakmile skončí současný. Ztraceni jsou, podle mého, seriálem s nejlepšími hereckými výkony, vynikající hudbou, kamerou, perfektní kombinace napětí, vtipu, romantiky i nadpřirozena.. První sezóna perfektní, pětihvězdičková, druhá v průměru slabší, ovšem s některými díly vysoce nadprůměrnými (Dlouhej podfuck), třetí je zajímavá ještě méně, což však vynahrazuje akční řada čtvrtá a (zatím) fenomenální řada pátá.. Snad to tvůrci nepokazí šestou řadou - tou poslední - a vytvoří závěr, který si tenhle seriál zaslouží a který všechny přinutí podívat se znovu.. A abych jenom nechválil - na LOST mě štve ta pauza, která mezi jednotlivými řadami je...

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Legenda, co si o tom budeme povídat:)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Tento legendární seriál u mě v poslední dobou prožívá jakousi renesanci. Přestože jsou si díly jakž takž podobné, nevadí to. Přestože můžete po prvním dílu nasadit dvoustý a po dvoustém první, nevadí to. Nikdy neomrzí. A já ho miluju..

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Nikterak moc jsem se zpočátku o tento výtvor nezajímal. Pak přišel konec páté řady LOST a s ním i otázka: Čímpak si zkátím to roční čekání? Odpovědí byl seriál MASH a právě Pravá krev.. První díl jsem shlédnul s menšími rozpaky - seriál, ve kterém není zrovna moc akce přeci nemůže fungovat.. A vida - funguje. Dosaďte si totiž za upíry jakoukoliv rasovou skupinu, a hle - vítejte v realitě. Některé postavy se sice občas chovají jaksi nelogicky, přesto jsem neváhal PRAVOU KREV umístit na třetí příčku svých TOP seriálů.. Po několika týdnech a takřka celé druhé řadě - dobře jsem zažráním se do tohoto seriálu udělal, druhá řada je JEŠTĚ lepší a napínavější, takže se těším na každé další pondělí..