Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (6)

Carmen

Carmen (1987) (TV film)

Záznam opery George Bizeta v podání Metropolitní Opery. Don José se vášnivě zamiloval do cikánské dívky Carmen, která jím manipuluje, až si jej zcela podmaní. Není však jediným mužem Carmenina života, což vznětlivý José velice špatně snáší. I přesto je kvůli Carmen ochoten obětovat celý svůj život.

Hoke

Hoke (2014) (TV film)

Osmdesátá léta. Hoke Mosely (Paul Giamatti), detektiv z oddělení vražd, se v ulicích Miami setkává s psychopaty, feťáky, dealery, prostitutkami a dalšími živly. Tohle město je hříšné a jeden člověk k uklizení této špíny ani zdaleka nestačí. 
Krimi seriál v produkci Curtise Hansona (držitel Oscara za nejlepší scénář k filmu L. A. - Přísně tajné) vychází z knižní série oblíbeného autora drsné školy Charlese Willeforda.

The Prodigies

The Prodigies (2011)

New York, Central Park, 2010. Pět mladých teenagerů je přepadeno. Nejde však o obyčejné děti, jsou to tzv. prodigies - zázračné děti. Trauma z přepadení je přivede k myšlence, že náš svět potřebuje potrestat a napravit. Společně skládají plán k dokonalé pomstě. Jen jediný člověk jim v tom může zabránit, šestý zázračný mladík, Jimbo Farrar. On je jedinou nadějí lidstva. Kdyby se však přidal na stranu svého druhu, bylo by jen otázkou času, kdy nastane apokalypsa.

Procitnutí

Procitnutí (2012) (seriál)

Po těžké automobilové nehodě, která vzala život jednomu členu z jeho rodiny, žije policejní detektiv Michael Britten (Jason Isaacs) střídavě ve dvou alternativních realitách. V jedné z nich zemřel jeho syn, ve druhé manželka.
V obou realitách řeší jiné případy, v každé z nich nachází jiné stopy. V momentě, kdy z toho má v hlavě parádní nepořádek, kdy se mu oba světy začnou slévat v jeden, zjišťuje, že některé stopy z jedné reality se mu hodí v realitě druhé.

Case Histories

Case Histories (2011) (seriál)

Detektivní seriál sleduje osudy Jacksona Brodieho (Jason Isaacs), soukromého detektiva s traumatickou minulostí. Jackson se ve své praxi potýká vesměs jen se sledováním nevěrných manželek. Brzy se však na jeho stole objeví případy, policií již uzavřené a Jackson je přijme. Případy, které spolu zdánlivě nesouvisí, se brzy začínají nebezpečně prolínat.

Čas hrdinů

Čas hrdinů (2011)

Autor Jamese Bonda Ian Fleming stál za dob druhé světové války u zrodu takzvané Sekce 30, jednotky, která se stala inspirací například pro budoucí SAS. Age of Heroes se vrací právě k těmto kořenům a vypráví o činnosti jednotky na nebezpečné misi za nepřátelskou linií v Norsku, která se odehrála po bitvě u Dunkerque. Úspěch této mise by mohl výrazně ovlivnit další průběh války.
Ve filmu nepříliš známého režiséra Adriana Vitoria (The Crew) uvidíme v hlavní roli Seana Beana (Jones) a Jamese D'Arcyho (Ian Fleming).

Reklama