Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

S hodnocením Heroes si vůbec nevím rady. První řada byla dokonalá, vypadalo to, že to budou moji noví Ztraceni nebo třeba Galactica. Ale druhá a další řady jsou neskutečným zklamáním. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych se takhle rychle posunula od nadšení k nenávisti. Proto Hrdinové dostávají tři, ale s vědomím, že to je dost nepřesné.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Ta jedna hvězda je jen za to, že mě při sledování filmu velmi bavilo vymýšlet alternativní scény, pomocí kterých by byl film ještě horší.

plakát

Vybíjená (2004) 

Pro mě tenhle typ komedií fakt není....

plakát

Nejtěžší volba (2010) (TV film) 

Skvěle natočený dokument o obdivuhně silných ženách. Ani mi nevadí, že tam nebyly ty, co se pro potrat rozhodly. Takhle to bylo o těch ženách, které si tu nejtěžší volbu zvolily. A že tam je většina křesťansky založených se není co divit, rozhodnutí donosit těžce postižené dítě je jim vlastní.

plakát

S Nigellou v kuchyni (2000) (pořad) 

Já mám prostě ráda vařím a taky mám ráda pořady o vaření a tenhle je fakt dobrý. Nigella Lawson vaří skvěle, vypadá u toho nádherně, viditelně si to užívá a má v kuchyni parádní vychytávky.

plakát

Sedmikrásky (1966) 

Jak se v komentářích objevuje, tohle není film pro normálního diváka a já bych řekla, že jsem v celku normální. Zaujme to jenom lidi, kteří se filmem zabývají na profesionální úrovni. Je zajímavé, kolik je na csfd profesionálů... nebo pokrytců

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Kdo zná předlohu bude zklamán, není to Alenka jak má být. Z něžného, hravého a nonsensového Carrollova světa je filmový trhák, to samo o sobě nedává smysl. Vypadá to sice dobře, ale ono Burtonovské něco tomu chybí. Ale Helena Bonham Carter jako vždy úžasná.

plakát

Avatar (2009) 

Jednoznačné vítězství formy nad obsahem, ale coby ne, zvlášť když je ta forma fakt skvělá.

plakát

Václav (2007) 

Jsou věci, které nepochopím. Patří mezi ně matematika, oblíbenost facebboku a to, že Václav má tak nízké hodnocení. Je to jeden z nejlepších českých filmů za poslední dobu. Námět je silný, herci excelentní, zpracování skvělé. Nechápu, fakt nechápu.