Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Machete (2010) 

Machete improvised...

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Zmatené, dějově nesouvislé, trikově laciné... Prostě naprosto bez nápadu, bez možnosti zaujetí... Možná bych se nebál dát i odpad! Ale za Kristen dávám alespoň jednu...

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Ach czejny, až zbytečné a přílišné hledání detailů a nedostatků, zaslepuje tvůj sugestivní pohled na tento film. Dle mého názoru jednoduše paráda. Já jsem se celou dobu neskutečně bavil a odnesu si scény všechny. Ať už byly akční, romantické, dramatické či komediální. Opravdu 128 minut skvělé zábavy :)

plakát

G. I. Joe (2009) 

Od tohoto fimlu jsem očekával kýčovitost a akční zábavu. A obojího se mi dostalo ve větším, než-li velkém množství. Ale to je naprosto v pořádku!!! Když jdu na film, o kterém vím, že je natočen podle dětských hraček? Co víc člověk může očekávat. Klasické romantické pasáže, pošťuchování hlavních hrdinů a jejich nazranitelnost za jakékoliv situace jsou v tomto případě pochopitelnou samozřejmostí. Jděte na tento film tak připraveni jako já a myslím, že se vám bude nějakou vaší formou líbit. 75%

plakát

Trestná lavice (2005) 

Tenhle film mám rád, opravdu a upřímně rád. Obsahuje všechno, co bych si od oddychvého pohodového filmu představoval. Vtipné rozhovory, dramatické situace, vnitřní boj hlavní hrdiny sama se sebou, sem tam nějaká ta neočekávaná smrt a sportovní prostředí... Opravdu kvalitní oddechovka pro toho, kdo si alespoň něco v tomto výčtu je schopen zařadit do vlastností, které by od filmu očekával... Ale to téměř naprosté okopírování od britského Fotbalu za mřížemi, o kterém jsem, až do nedávna, nevěděl, mě vcelku dostává... A stejně tak jako vězni svojí vůlí a přesvědčením jsou schopni vyhrát tento zápas, tak i tohle se může stát jenom v Americe :)

plakát

Next (2007) 

Průměrný akční film s vcelku zajímavým průběhem a ještě zajímavějším koncem, to určitě, ale proboha, ať už nikdo a nikdy nenechá Nicolasovi narůst dlouhé vlasy.

plakát

Stmívání (2008) 

V jednoduchosti je krása: Filmařsky a kvalitativně za dvě hvězdy. Půl navíc za Kristen a druhou půlku za vcelku zajímavou upírskou tématiku typu "Jsou s námi mezi námi". Tu mám opravdu upřímně rád :)

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Disney opět dokazuje, že když chce, tak na jejich animované filmy nikdo nemá, jako za starých časů. Příjemná oddychová podívaná pro celou rodinu. Prostě a jednoduše, dobře udělaný animák se vším, co k němu patří.

plakát

V rytmu soulu (2008) 

Pohodové, oddychové a po dlouhé době jsem se u něčeho upřímně zasmál. A navíc konverzace před spaním o Floydově erekci je nezapomenutelná :)

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Dramatické, vtipné, přemýšlivé, ponuré, k mému překvapení ne až moc akční a vneposlední řadě i politicky rýpavé a to vše pěkně sladěné. Komiks jsem nečetl a stejně tak jednoduše a zkráceně jak píši se mi film i přesto velmi líbil a proto ho všem, kdo má rád alespoň něco z toho, co jsem zmínil, vřele doporučuji. Navíc stejně jako v 300 si režisér neodpustí naprosto zbytečnou a na druhou stranu naprosto impozantní postelovou scénu. Akorát doktor Manhattan by mohl nosit spodní prádlo o něco více a naopak " mladý Hedvábný Přízrak" o něco méně :)