Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Akční

Obsahy (12)

Elevator, The

Elevator, The (2000)

Muž se zoufale snaží dostat do výtahu. I přes všechny pokusy je však neúspěšný. Nakonec usoudí, že musí zvolit jinou cestu.

Maybe one day

Maybe one day (2009)

Snímek se zaměřuje na smysl života, pocity a myšlenky člověka. Jedná se o vizuální deník neobvyklého dne jednoho muže.

Kiko Pérez

Kiko Pérez (2010) (studentský film)

Rok 1940, Madrid - slavný fotograf Mariano Mendizabal má na návštěvě malého kluka Simona, který chce být fotografován.

Kibble Kat

Kibble Kat (2009) (studentský film)

Příběh filmu je o chlapci, který pomocí své udice krmí svého zvířecího kamaráda.

Pach krve 3

Pach krve 3 (2009)

Skupina vězňů v Západní Virginii je přepravována ve vězeňském voze. Vše se zvrtne napadením vozu známým kanibalem jménem Three Finger. Vůz nabourá a vězni utečou. K masakru se připojuje i jedna mladá hrdinka Alex, která přežila nedávné vraždění zmutovaných kanibalů ...

Hra na vraha

Hra na vraha (2009)

Parta lidí si zajede na opuštěnou chatu v plánu opít se a pořádně oslavovat. Ale na chatě je také záhadný psychopat, pod jehož dohledem se tito lidé začínají navzájem vraždit. Typický slasher se tak brzy změní v napínavý boj o život ...

Experiment Belko

Experiment Belko (2016)

Skupina 83 vybraných Američanů pracujících v Kolumbii se zúčastní experimentu. Po zavření dveří se v reproduktoru ozve hlas neznámého člověka, jenž skupinu nazývá "pokusnými králíky" a vyzve přítomné, aby udělali přesně to, co říká. Každý úkol má svoje morální dilema, které má co dělat se životy zavřených lidí v budově.

Monstrum z bažin

Monstrum z bažin (2009)

V Irsku je při budování základů nalezeno částečně zachovalé tělo člověka, kterého podle archeologa někdo zavraždil před dvěma tisíci lety. Náhle tělo ožije a začne boj na život a na smrt.

Infestation

Infestation (2009)

Hlavní hrdina po probuzení ze spánku zjišťuje, že je zabalen v zámotku pavučiny ve své kanceláři. Zanedlouho zjišťuje, že svět napadl obří hmyz. Vytvoří skupinu, jejímž cílem je hmyz odstranit.

The Trek

The Trek (2009)

Mladý pár si vyrazí do lesa, kde je napadnou neznámí kanibalové.

Scar

Scar (2007)

Malé americké městečko. Šestnáct let po tom, kdy mladá dívka zabila zaměstnance místní márnice, podezřelého ze sériových vražd na náctiletých, opět dochází k tajemným vraždám.....

Mystery of the Wax Museum

Mystery of the Wax Museum (1933)

Film popisuje příběh geniálního sochaře Ivana Igora, majitele úspěšného muzea voskových figurín. Jeho přítel má však zálusk na snadno vydělané peníze a proto muzeum podpálí. Ivanovi se však podaří z hořícího pekla utéct. Zanedlouho otevírá muzeum nové, avšak figuríny, které v něm vystavuje, se nápadně podobají nedávno zesnulým lidem. Do vyšetřování se pouštějí dva detektivové, kteří mají za úkol záhadné tajemství muzea voskových figurín odhalit.

Reklama