Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

V tomto díle je vidět, že Hugh Jackman a Christian Bale patří do světového žebříčku, nejlepší herců na světě. Zajímavý fantasy a sci-fi film, který diváka nenechá chvilku popřemýšlet, co se odehrálo v předchozí scéně. Děj zaujímá nejen dokonalými herci, ale i fascinujícím dějem, který dostává diváka do úžasu.

Memento

Memento (2000)

Tento film vás zaujme svým dějem tak dokonale, že se bojíte vůbec mrknout, abyste o něco nepřišli. Film, je na začátku trochu nechápavý, ale postupem se do něj dokonale vžijete. Smekám před Christopherem Nolanem klobouk.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Upozorňuji diváky, že před shlédnutí filmu v kině si dojděte na záchod,abyste neobtěžovali ostatní diváky, kteří vědí, že film bude trvat o trošku déle, děkuji za pochopení. Ale k věci: "Bob Dylan - The Times They A-Changin", tahle úvodní melodie mě úplně nadchla při úvodním znění titulků. Žádný začátek mě ještě, tak nefascinoval. Celý film vás provází uhrančivá atmosféra vašich hrdninů, kteří bojují pro lidské dobro, avšak jsou i hrdinové, kteří chtějí zachránit svět tím, že obětují několik milinonů lidských životů, než aby začala jaderná válka, která by zabila až miliardu nevinných civilistů. Film budí dojmem, že je v něm vše: akce, efekty, politika, sex a určitě filozofie. Každému divákovi, se zalíbila určitá postava, které po celý večer ,,fandil,,. Všechny pozitiva filmu byly, už řečeny, ale já dodám jediné: Konečně film o hrdinech na který se dá s úžasem a pochopením dívat! Jasných 5* a kdo dává míň, nechápe atmosféru děje:)