Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (95)

plakát

Po životě (2009) odpad!

Toto je tak blbej a klišovitej film, že jsem u něj málem zdechl.

plakát

Expelled: No Intelligence Allowed (2008) odpad!

Tak Inteligentní design je prý vědecká teorie, kterou vědecký "establishment" nechce přijmout. Náboženství jménem Darwinismus bylo příčinou nacismu. Plus nějaká svědectví vyhozených vědců. O samotném ID jsem se toho moc nedozvěděl, vlastně nic. Ale mrkněte na trailer sequelu, ten by mohl být lepší :) http://www.youtube.com/watch?v=-ThQQuHtzHM

plakát

The Genius of Charles Darwin (2008) (TV film) 

Třídílný dokument, který formou a tématem navazuje na Enemies of Reason a Root of All Evil. Než o Darwinovi je dokument víc přímo o evoluci, důkazech, Dawkinsovi a boji proti těm, kteří "nevěří" v evoluci. :)

plakát

The Pickup Artist (2007) (pořad) 

Každý záběr a každá hláška 10x zopakovaná, takže je občas dost těžké to nevypnout. Plus každou vteřinu střih někam jinak a nějakou souvislejší "realitu" si člověk neužije, samozřejmě z toho vyplývá, že je "viděno jen to, co má být viděno". Nj, nebýt zprasené formy, tak by to byla super show, nápad, denní úkoly + večerní pickup jsou super.

plakát

Synecdoche, New York (2008) 

No, Kaufmana jako scénáristu mám rád. Všechny jeho předchozí filmy jsou v pohodě strávil. Ale tohle? WTF?

plakát

96 hodin (2008) 

Pierre Morel rulez! ;)

plakát

Gran Torino (2008) 

Podle mě slabota. Film se tváří jako buhvíjaké cool opravdové drama, ale scénář a dialogy samé klišé. Clint je fakt už dědek, jako rozhodně mu neuvěřim, že dokáže zmlátit někoho o 40let mladšího. Nějaký herecký výkony nic moc, Clint ještě ujde, ale třeba ten kněz je imho občas fakt hroznej. Ten hype tady nechápu, je to průměrný/podprůměrný drama.

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Sobecký Vic a jeho buranská partička, karieristický kapitán Aceveda, nerd Wagenbach. S kým mám, proboha, sympatizovat? :) edit: 7x13, naprosto skvělé finále seriálu. Ještě se musím omluvit Dutchboyovi, on je totiž jeden z mála sympatických a morálních postav.

plakát

Větší, silnější, rychlejší (2008) 

Chris Bell není takový srandista jako Michael Moore. Nedokáže vyjet na Guantánamo kvůli bezplatné lékařské péči nebo vracet do obchoďáku náboje od postřelených lidí. Maximálně podá Arnoldovi ruku. Prvních pár minut je perfektních, skoro jako od Moora, ale pak to přejde na neustálé opakování toho, že steroidy nejsou špatné, ale že americký sen je špatný.