Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (126)

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Po tom, co predvedi na filmove scene a po par dilu Ali G sshow je tohle ciste zabava ve stejnym duchu. Zvykl jsem si na nej a mam ho rad.

plakát

Astronaut (2006) 

Tenhle film meli natocit rusove ve stylu rybolovu a byl by to trhak.

plakát

Až na krev (2007) 

Musim jen vypichnout, ze souhlasim z komentarem uzivatele AJAXe. Hrozne jsem se tesil na zazitek, zvlast kdyz prvnich sest hodnoceni zde bylo pethvezdickovych, ale co jsem videl byla hlavne bravurni one-man-show. Daniel Day-Lewis je proste skvelej!!!

plakát

Berettův ostrov (1994) 

V tomhle si fakt Arnold zahral po Pravdivych lzi? Vim, ze tam jenom stekal, ale byl na obalce... tohle je fakt hnusny becko.

plakát

Boj (2007) 

Velke zklamani. Velke zklamani, Velke zklamani. Tri body, do kterych se da shrnout cely film. Do tak kratke stopaze se vetsinou vejde slusna crazy komedie, nebo nadupada akce bez kecu. Tyhle kecy bez akce bych od Liho a Stathama necekal. Na film jsem zapomnel behem dne, takze uz vlastne ani nevim, o cem pisu....

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 

Tohle je pro mne vrchol pokrytectvi. Hlavne sem vsichni hazejte slova jako scientologie (ktera se v tomto snimku odrazi asi jako v Pomade) a "nejhorsi film" podle vsech uznavanejch kritiku, mtv a dalsich stupidnich kamaradu. A pak jsou jeste vyborny ty komentare typu "me to zas tak spatny neprislo a tohle treba bylo docela dobry..." a pak to ohodnoti jednou nebo dvema hvezdama. Jste s prominutim banda ovladatelnejch prasat bez vlastniho nazoru, protoze at se na to podiva jakakoli strizliva mysl, je to v nejhorsim prumer. Tohlo hodnoceni by mely mit sracky typu XXX2, ale tam vsichni daj v nejhorsim dve hvezdy, protoze je to COOL.

plakát

Bondovy dívky jsou věčné (2002) (TV film) odpad!

Teda, mozna se mi to zdalo, protoze jsem na to koukal v maskulinistickym krouzku, ale z ty obrazovky na me prsela cista BLBOST. Takhle mi zosklivit Bondovy kocky....

plakát

Božský Evan (2007) 

Narozdil od Bruce je Evan vice urceny detem. Je to trosku vtipne, mile, barevne, rodinne a jsou zde zviratka.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Slabsi nez jednicka. Nekolik vtipu se opakuje nebo jen mirne pozmeni. Bridget je jeste vic prastena, ale stejne neurazliva a prijemna komedie.

plakát

Bulšit (2001) 

Docela jsem se zasmal. Nema to vubec pribeh, nebo je mozna lepsi si ho nevsimat, ale par vtipku z toho udela docela zabavu. Opravdu. Hlasky jsou tu skvely, to je fakt. Jednu pridam. "Jo, spravne. Ukaz nam jak si ozrala."