Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Dva hlavní hrdinové sympatický, fajn lidi, kteří mě skutečně bavili, dostkrát jsem se i zasmála nahlas, což mi normálně moc nejde, trapný moment při kterým bych se schovávala za polštář (ano, skutečně se mi stává, že z trapnosti některých filmů na ně mohu koukat jen zpoza nějaké věci) se nenašel ani jeden, emoční pindy a žvásty, které nesnáším tam taky vlastně moc nebyly, nad trochu nelogickým myšlením hlavní hrdinky a nad nereálnými dějovými zvláštnostmi jsem mávla rukou a tak mi z toho vyšel velmi příjemný romantický současný film. Za mě lepší tři hvězdičky. Anna Faris je děsně fajn:) Měnim na čtyři, páč se mi to fakt líbí!

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Líbí se mi pouze první tři řady a to proto, že tam byla Shannen Doherty. Tři sestry Piper, Phoebe a Prue byly podlě mě celkem hezky sehrané, nijak křečovité a líbila se mi jejich sesterská láska. Některé díly jsou o dost slabší, ale i tak se mi to líbí. Tím, že zabili Prue to šlo naprosto do kytek. Rose McGowan je mi nesympatická a její postava protivná. Nehodí se tam, není to ta chybějící třetí sestra, je to někdo kdo tam nemá co dělat. Navíc, kdo jí sakra vybírá ty děsný hadry a červenou rtěnku?

plakát

Časožrouti (1995) (TV film) 

Já to řikala! Nechte Stephena na pokoji!

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Je to dobré, ale ne natolik abych to nějak baštila, sjížděla sérii za sérií a recitovala Listerovi či Rimmerovi věty. A knížka je o moc lepší...

plakát

Čtyřicítka na krku (2008) (TV film) 

Tenhle film se mi líbil hlavně díky hlavní představitelce, která byla sympatická, nechovala se jak praštěný tele, ale jako zralá žena, která dělá logická a rozumná rozhodnutí. Je to film příjemný, ničím nezadrhávající, nepindající emoční žvásty a bláboly, nenimrající se nikterak příliš ve věkovém rozdílu hlavních protagonistů, jen se veze na romantické vlně. Nenašla sem tady nikterak velká klišé, řekla bych, že takhle nějak by to skutečně mohlo vypadat, když se něco podobného stane. Mám po krk těch romantických filmů, kde pořád řeší city a to já cítím ve svém srdci a ach ty vůbec necítíš s mými pocity a pojď si o nich rychle povídat, pověz mi, co ti říká tvé srdce a blá blá. A ano, tenhle film se mi líbil navzdory tomu, že nejsem osamělá, do čtyřicítky mám daleko, no sakra mám daleko i do třicítky a žádný takový románek sem ještě nezažila. A jděte se všicky bodnout, ale Heather vypadala bezvadně.

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

ÚŽASNÝ. Po dokoukání se cítím opuštěná, je mi smutno, svírá se mi nitro. Nejdřív jsem se na seriál ani nechtěla podívat, odrazovalo mě slovo historický, po nahlédnutí do galerie jsem si říkala, že na muže v kabátku, sukni a mašlemi v dlouhých vlasech se mi koukat nechce. Och, jak jsem byla hloupá. Celý seriál jsem viděla během tří dnů. Jela jsem jeden díl za druhým, utíkala z práce domů, abych se mohla dívat, chodila pozdě spát a na všechno kašlala. Hlavní herečka je líbezná, jako korejská Olivia Hussey, moc se mi líbil vývoj její postavy, z moderního, prostořekého děvčete ve vyspělou ženu. Lee Joon-gi alias čtvrtý princ Wang Sexy byl výborný, jeho pohled v tmavých očích si budu pamatovat ještě hodně dlouho, má příjemný melodický hlas, navíc mu to vážně moc slušelo (divný, v civilu se mi nelíbí - to už neplatí, totálně ho žeru). Absolutně nádherná hudba, na instrumentální OST si úplně nepotrpím, ale tenhle mi tu jede pořád dokola (skladba Wing of Goryeo je epická, už jí mam i jako vyzváněcí melodii), krásné kostýmy, příběh, emoce, skvělé vedlejší postavy, já prostě nemám co vytknout. Už hodně dlouho mě tak moc nemrzelo, že seriál končí. Díky Moon Lovers, díky!____po osmi měsících můžu říct, že snad ani není dne, kdy bych na Moon Lovers nemyslela. Neuvěřitelný.

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Úžasné! Já miluju Dariu a Jane! Umíš první pomoc? Jednou sem na Quinn zkoušela Heimlichův manévr. Pomohl? Ona se nedusila. / Jak víte, že to nebylo pro její děti? Žádný nemá, snědla je. / / ‎,,Řekla, že pomáhat podvodníkům a vydělávat na nich neni správný." - ,,Takže už nebude dělat advokátku?" - ,,Taky sem se ptala a myslim, že se mnou zase někdy začne mluvit."

plakát

Dash & Lily (2020) (seriál) 

Čistých pět to není, jenže ono je to tak miloučké! Čert vem vánoční tématiku, Vánoce nijak neprožívám a americké romantické vánoční filmy už vůbec ne, ale hlavní postavy, jejich způsob seznámení i jejich přemýšlení bylo snadné si oblíbit. Bylo by pro mě jednoduché kamarádit se s někým jako je Dash. Příjemná jednohubka, která mě spíš, než do vánoční atmosféry, hodila do nálady prvních rande a lásek, do doby, kdy tohle všechno bylo jednoduché. Tím spíš, že se tenhle počin obešel bez všech těch moderních aplikací a divných nedorozumění, díky technickým problémům. Protože knihy jsou prostě důležité.

plakát

Dating in the Kitchen (2020) (seriál) 

Prvních pár dílů mě moc bavilo. Rozhovory skrz jídlo, jehož prostřednictvím spolu vlastně hlavní dvě postavy promlouvají byly super, velice neotřelé a slibovaly něco nového, co jsem ještě neviděla. Jenže to po prvních pár dílech skončilo. Hlavní hrdinka byla naivní a strašně dětinská a hlavní mužská postava, no, představa velkého CEO zvířete v business světě si představuji jinak, rozhodně ne jako mrňavého, absolutně nepřitažlivého číňana, který vypadá, že když na něj vybafnu, schová se pod stůl. Ti dva se mi k sobě vůbec nehodili, ona byla jako neposedné dítě a on jako trpělivý strýček bez výrazu. Seriál se tak nějak divně plácá v jejich divném, nepravděpodobném vztahu, vedlejší postavy jsou nadmíru otravné a hodně hlasité, jakože vážně, myslela jsem, že Korea křičí, ale čína je evidentně dokáže trumfnout. Všechno to vyšumí do ztracena a já se někdy v polovině přistihla, že vlastně vůbec nechápu, proč se na to dál dívám. Posledních několik dílů jsem vyloženě přetrpěla a přála si, ať už je konec, ať už se konečně někam doplácáme, do nějakého konečného konce, bylo mi jedno jestli bude šťastný, nebo se všichni chytnou za ruce a skočí z okna, prostě jen ať už se můžu dívat na něco jiného. Měla jsem si raději pustit ten film s Takeshim, nejen, že bych si ušetřila 15 hodin života, ale na Takeshiho se prostě moc dobře kouká.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Burani z Buranova co se chovají naprosto buransky jako v příručce pro burany...Netřeba dodávat víc, tenhle film nesnášim.