Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

(Ne)zadaní (2013) 

Vůbec jsem se nebavila. Líbil se mi trailer a to je tak jediné, co bylo vtipné a to pouze bez kontextu. Největší problém mám s hlavními postavami, které se vnitřně babrají ve svých pocitech, aby nakonec divák zjistil, že jsou všichni tři stupidní. Nejlepší scéna, která se mi po několika týdnech vybavuje je pouze Mackenzie Davis, která krásně zpívá a hraje na klavír píseň After You´ve Gone.

plakát

Ona (2013) 

Velice zvláštní, ale ne tak intenzivní jak bych čekala. Myšlenka výborná a do dnešního světa skvěle padnoucí. Ale. Vlastně ani nevím. Nepřitáhlo mě to. Nenudila jsem se. Mám velice rozporuplné myšlenky. Asi bych si je měla utřídit než se něco pokusím napsat, ale film mi přišel takový roztříštěný, necelistvý. Zvláštní. Film hodící se do osamělé a přemýšlivé nálady. (celou dobu jsem čekala na to, až nebude mít ten ohavný knír, protože horší než nahej chlap v ponožkách nebo chlap s ponožkama v sandálech je jenom chlap s knírem). Mnohem víc než celý film se mi líbil trailer na něj.

plakát

Philomena (2013) 

Zajebaná církev.

plakát

Pot a krev (2013) 

Děsné! Postavy hloupé, protivné, nevtipné a trapné, stejně jako celý film a vše co ty svalouši říkali. Zasmála jsem se jednou, vadila mi absence dobrého příběhu a sympatických postav, zoufalá snaha o jakési drsňáctví (nebo ten film na svou hloupost a zhovadilost sázel?). Když už chtěl Bay něco dle skutečného příběhu, měl si vybrat někoho jiného, než tři paka. Nekorektnost mi nevadí, neskutečně mě vytáčí drzá hloupost a arogance celého filmu. Dvě hvězdy za dobrý soundtrack, Rebel Wilson, která mi poprvé nepřišla příšerná a postavu Tonyho Shalhouba a Eda. Ještě dlouho si budu vyčítat, že jsem nedala přednost Jasmíniným slzám. My name is Daniel Lugo, and I believe in fitness. My name is Susan, and I don´t believe in Michael Bay anymore! Příjemný komentář: xxmartinxx

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Překvapivě velmi příjemný, vtipný, svižný a do trapnosti nesklouzávající film, který mi zvedl náladu v šedivém počasí a rozesmál mě svým celkem i inteligentním humorem. To, že je celé téma trochu praštěné mě nechávalo chladnou, snímek je naservírován stylem: takhle to je, nech to být. Oddechový vtipný film, který Vám nevygumuje mozkové závity jak to americké komedie mají ve zvyku, možná snad i proto, že vtipná složka koexistuje s tou dramatičtější, ale tak pěkně, že humor není křečovitý a vážnější scény nepůsobí jako pěst na oko. A taky proto, že Vince (vem si mě za ženu, prosím!) je báječný a s jeho postavou se dá snadno sympatizovat. Takže juch a konečně z kina neodcházím po dlouhé době zklamaná.

plakát

Prodloužený víkend (2013) 

Ne, že by to nebylo hezké, ale celou dobu mi v hlavě ťukala pochybnost, tj. v prodlouženém víkendu, se nikdo nezamiluje do člověka, ještě k tomu takového, kterej nám krvácí na dlaždičky a tráví své dny ve vězeňské cele a ikdyž umí vařit a péct broskvové koláče, je to velice nereálné. Celý film se mírně vleče a jede si ve své rovině a nikdy z ní neodbočí. A co mě iritovalo snad nejvíce bylo, že měli všichni mastný vlasy. To bylo v roce 1987 populární?

plakát

Šmejdi (2013) 

Asi tak jako všichni: Obal je špatný, ale vnitřek už ne tak moc. Nebudu se pouštět do politických keců jako všichni ostatní, je to jen celkem obyčejný, blbě natočený dokument, který ale reaguje na dnešní dobu a doufám, že spoustu lidí, hlavně seniorů ho uvidí a aspoň trochu, trošku prohlédnou. On totiž ne každý starý člověk má rodinu, která mu řekne: Podívej, tati (dědo, babi,strejdo, mami, teto), nejezdi tam, je to špatný, oškubou tě. On totiž ne každý je holt tak strašně rozumný jako vy všichni tady.

plakát

Ahoj, musím už jít (2012) 

Pěkný film na klidný večer. Jen mi na něm něco nesedělo a když sem ten večer usínala, přišla sem na to co. Žena, která se tři měsíce válí po rozvodu v posteli a žije v domě svých rodičů, aniž by si převlékla tričko či něco dělala, podle mě není žena, která si něco začne s o tolik mladším klukem a to ještě stylem nejdřív se budem líbat a pak na to hned vlítnem.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Amazing? Ani náhodou. Snad ani to The good enough Spider-man mi tam nesedí. Ukecané, utahané, upindané, jakože hodně upindané. Uvědomuji si, že tohle nepatří k mým nejlepším myšlenkám, ale je to tak utahané, že mi přijde, že se tam vlastně nic moc neděje. Líbilo se mi, že Pítr hraje hry na mobilu, nataženej na pavučině, zatímco čeká na bedgáje. A proč se točí něco, co se natočilo před deseti lety? Slabší tři hvězdičky..