Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Velice nenápaditý film. Pořád jsem si představovala, co by s ním udělal Cuaron (a všichni víme, jak se 3. díl Harryho v jeho režii rozzářil). Moc se mi líbí Eddie, ale jeho herectví se mi líbí vždycky, protože on se mi líbí vždycky. Je to takový fantasy film bez fantazie. A obsadit Johnnyho Deppa byl obrovský přešlap. Víc nehodit se tam snad ani nemůže. Na druhý díl se jistě podívám, ale nebude to tak, že budu odpočítávat roky, měsíce, dny a hodiny do jeho uvedení..

plakát

Pokoj (2003) 

Musím říct, že hodnocením si nejsem úplně jistá. Čím si jista jsem, že tenhle film asi nemá cenu sledovat sám. Minimálně lahev chlastu by člověku měla dělat společnost. Já jsem měla štěstí, že jsem měla po boku bezva osobu i tu lahev. Brát vážně se to skutečně nedá, snímek nema vůbec žádnou filmovou hodnotu, ale je to tak krásně špatné. Vůbec se nedivím hromadným projekcim někde v kině, protože to musi být jistě super zážitek. Určitě jsem to neviděla naposled, ale příště to zkusím s Marií.. :)

plakát

12 opic (1995) 

Když jsem to viděla poprvé, líbilo se mi to, ale tak nějak normálně. Hodně jsem se snažila, abych se v tom orientovala a neztrácela. Vlastně jsem se soustředila hlavně na to, abych to pochopila. Po druhé a poté několikáté projekci už jsem ale zjistila, proč že jsou všichni nadšení. Celý film má skvělou atmosféru a výborné herce, miluju okamžik, kdy se to krásná Madeleine ve scéně v hotelu snaží všechno pochopit, miluju šíleného Brada i uslintaného Bruce, vlastně miluju každou scénu a každý záběr tohohle filmu!

plakát

Pasažéři (2016) 

Úplně obyčejná romance. Zamilují se, užívaj si, je tam problém, vyřeší ho a pak spolu šťastně zemřou. Tady to bylo akorát ve vesmírný loďce.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Tak nějak zklamání. Jednička se mi líbila moc, tady to ale bylo, no, co ty slzičky a modrý sliz valící se na počestné občany amériky? Rodinné shledání s taťkou na utopické planetě s tykadlovou slečnou pro mě bohužel moc nedopadlo a to mi štve, těšila jsem se na zábavnou badass komedii a nedostala jsem ji. Vůbec celá ta rodinná sešlost nebyla úplně v pohodě. Pak se akorát všici mohli chytit za ruce, ségry, taťkové, ať už bůh nebo modrásek, a vyskočit z okna. No a Zoe Saldana je krásná, i když je zelená. Jo.

plakát

Karolína, domácí kuchařka (2014) (pořad) 

V prvních dílech mi Karolína lezla na nervy, se svým projevem a neustále přítomným úsměvem, který nikdy nesundala. Pak už mi protivná nebyla a její vaření se mi líbí. I když ten úsměv má pořád, už mluví normálně. A její jídla vypadají supr delišs.

plakát

Tanečník (2016) 

Jeho elegance, vášeň pro tanec a graciéznost pohybu mě chytla a už nepustila. Možná bych ocenila, kdyby to šlo víc do hloubky a Sergej toho řekl více, zas na druhou stranu se mi líbí, že si to nechává pro sebe, že do toho spíš nikomu nic není. Líbilo a moc.

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) 

Já mám ráda zrzečky, tak mám ráda Horacia. Ráda se čučnu v televizi, ale je mi to celkem fuk, a to i do té míry, že se na to koukám dokonce v dabingu, protože, no, je to jen 45 minut na zabití, než si budu moct jít lehnout. Las Vegas je u mě top, to se nezmění.

plakát

La La Land (2016) 

Miloučké! Po celou dobu filmu jsem měla příjemný pocit, zkroucená na sedadle v kině, přitisklá ke svýmu mužíčkovi a naštvaná za své fádní nebarevné oblečení a sny, které nikdy nezrealizuji. Konec jsem si ve své hlavě upravila na tu druhou, nesplněnou realitu. City of Stars, are you shining just for me?