Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Žraločí tornádo 3 (2015) (TV film) 

Úžasný! Musím říct, že jsem se ani nebavila, jen byla překvapená. Žraloci prší z nebe! Snad bych dala i o hvězdičku víc, kdybych si byla jistá, že tvůrci to nemysleli vážně. Nejlepší filmový konec, v břiše žraloka doplachtím z vesmíru na zem a cestou porodim. Píšu si na svůj seznam 100 věcí před mojí smrtí.

plakát

Spící agent (2015) 

Zábavná blbinka na relax. Jessimu a Kristen to spolu jde moc hezky.

plakát

And While We Were Here (2012) 

Velmi příjemné, uvěřitelné. Jane nemá pocit sounáležitosti s manželem, chce od něj, aby byl někdo jiný, ale on jím není a nikdy nebyl a tak jí nemůže dát to, co ona chce. A on chce být otcem a děti jsou zase to, co ona nikdy nemůže dát jemu. Člověk jen potřebuje nějaký impuls, aby si to uvědomil. Už dlouho jsem neviděla takový hezký romantický snímek, a mám ráda příběhy, kde je mezi hlavními protagonisty větší věkový rozdíl. Navíc, hlavní postavu bohužel dokážu dokonale pochopit. Hudba i krásné prostředí tomuhle snímku také nahrává. Babky komentář, nakolik mohl být zajímavý (nebyl), byl akorát otravný a absolutně se nehodil.

plakát

Muž na míru (2013) 

Hloupé, úzkoprsé, nesympatické a značně okleštěné postavy. Přitom námět by nebyl špatný a jistě by z toho mohlo vzejít dost vtipných a neotřelých situací. Takhle je to pouze dost špatný film, který má náhodou dobré obsazení vedlejších rolí. Škoda.

plakát

Frank (2014) 

Jedna hvězda za píseň o nitce v koberci. Jinak strašný. Divný filmy dobrý, divný postavy dobrý. Tohle ale není dobrý ani trochu.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Nepochopila jsem to. A pak, vůbec nechápu, proč změnili Josepha G-L na úplně jinýho chlapa. Když se jim nelíbil, měli si najít jinýho herce. Protože, kámo, ani takhle se Bruceovi vůbec nepodobá. Hloupá smyčka!

plakát

Ant-Man (2015) 

Dávám tři a je to s hodně odřenýma ušima. U marvelovky se mi nestalo, že bych se nudila. Zatím viděno jednou a jsem velmi nenadšená.

plakát

The Single Moms Club (2014) 

Už vím proč jde USA do kopru. Jestli takhle každá americká buchta vychovává svýho spratka, tak se nedivim. Seřezat a hotovo!

plakát

SpongeBob v kalhotách (1999) (seriál) 

Tohle je strašně srandovní seriál. Procházela jsem kolem něj kolik let, ale teď na něj čučim stále. Spongebob je mluvící houbička, která žije v ananasovým domečku na dně moře. Už jenom ten nápad je dost legrační. Oblíbené postavy: Spongebob a Sépiák a Gary a Patrick.