Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Obsahy (4)

Nal nokyeojuo

Nal nokyeojuo (2019) (seriál)

Ma Dong Chan (Chang-wook Ji) je úspěšný muž, který pracuje jako producent zábavného televizního programu a který rád posouvá hranice televizní zábavy. Go Mi Ran se jako pracovnice na částečný úvazek účastní několika jeho TV experimentů a zaváže se jeho novému projektu. Souhlasí, že se nechá na 24 hodin, spolu s Ma Dong Chanem, zmrazit. Během experimentu dojde k nečekaným událostem a oba se probudí až po 20 letech.

Shigani Meomchooneun Geu Ddae

Shigani Meomchooneun Geu Ddae (2018) (seriál)

Moon Joon Woo vypadá jako normální muž, až na to, že umí zastavit čas. Díky své zvláštní dovednosti je osamělý a nenachází žádný smysl života. Jednoho dne se nastěhuje do sklepního bytu budovy, kterou vlastní Kim Sun Ah. Kim Sun Ah je těžce pracující dívka, bojující se splácením dluhu po svém strýci. Když Joon Woo zjistí, že Sun Ah zůstává zastaveným časem neovlivněna, rozhodne se, že jí pomůže. Ale spíš to vypadá, že nakonec ona pomůže jemu. Dokáže Joon Woo se Sun Ah po svém boku zase najít smysl bytí?

Slaměný klobouk

Slaměný klobouk (1928)

Komedie René Claira sleduje ženicha na útěku Paříží. Nemůže se vrátit k obřadu, dokud nenalezne náhradu za svůj klobouk, který mu sežral kůň.

Vítězové či poražení?

Vítězové či poražení? (1942)

Snímek podle knihy Grahama Greena vypráví, jak jediný pytlák osvobodí ospalou vesničku obsazenou nacistickými parašutisty, vydávajícími se za anglické vojáky. Tento film zdůraznil, že britský klid vždy zvítězí nad německou prohnaností, a upozornil na to, že lidé nemají nikdy nepolevovat v ostražitosti.

Reklama