Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Michel Qissi (herec / režisér / scenárista)

13.11.2007

Vlastním jménem Mohammed Qissi se narodil 12. 9. 1962 v Marocké Oujdě. Už když mu bylo sedm let, začal malý Michel s tréninkem boxu. Nedlouho na to se setkal a spřátelil s dalším podobně postiženým mladíkem - Belgičanem Jeanem-Claudem Van Varenbergem (také známým jako Jean-Claude Van Damme), který byl v té době pilným studentem… (více)

Matthias Hues (herec)

13.11.2007

Matthias Hues se narodil na Valentýna 1959 v německém Waltropu manželům Josefovi a Mairii Huesovým . Pochází z rodiny s dlouhou uměleckou tradicí, nejznámější z jeho předků – slavný Engelbert Humperdinck – je dokonce autorem slavné opery Hansel a Gretel. Už od raného dětství projevoval Matthias velký zájem o umění a také o… (více)

Isabel Lucas (herečka)

03.04.2005

Pohledná blondýnka Isabel Lucas se narodila v roce 1985 v australském Melbourne. Už v šesti letech ji však čekalo velké stěhování, když se její rodiče rozhodli přesunout do rodné země její matky – zasněženého Švýcarska. Ani Švýcarsko se ovšem neukázalo být tím nejideálnějším domovem a mladou Isabel tak čekal návrat do rodné… (více)

Keith Vitali (herec)

03.04.2005

Keith Vitali začal svou kariéru v bojových uměních na Univerzitě v Jižní Karolíně v roce 1971 a trvalo mu pouze dva roky, než si vysloužil černý pás. Nedlouho poté, co začal zápasit v celonárodních soutěžích, získal titul Mezinárodní šampion v karate a třikrát po sobě titul Šampiona Spojených států amerických (1978-1980). Keith… (více)

Reklama