Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (697)

plakát

The Hire: The Follow (2001) 

Pro mě jednoznačně nejlepší Hire. Nikdy bych neřekl, že mě ze série prvoplánovitě efektních reklam na auta dostane zrovna tahle kvůli svojí melancholické atmosféře.

plakát

Okrsek 13 (2004) 

Útěk z New Yorku 21. století.

plakát

Futurama: Benderova hra (2008) (video kompilace) 

Zatím nejslabší z Futuramovských celovečeráků a poměrně slušné zklamání. Kam se poděly vtip a originalita?

plakát

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008) 

Nešťastná ukázka toho, jak se dá zcela zbytečně promrhat 200 milionů dolarů a jak může být scénář založen na pouhé soutěži hlavních postav o titul největšího pubertálního idiota roku.

plakát

Wolverine a X-meni (2008) (seriál) 

Hodně slušný komiksový seriál, snad jako jediný schopný konkurovat animovanému Spider-manovi. Sídlo Charlese Xaviera postihne tajemný výbuch, jehož vinou přijdou X-meni o profesora i o Jean Grayovou, což zapříčiní jejich rozpad. Rok od této události ale tlak na mutantskou komunitu stále sílí a to především díky senátoru Kellymu a jeho snaze o prosazení mutantského registračního zákona. Wolverine se proto rozhodne shromáždit zpět starou partu, aby se postarala o ochranu ostatních mutantů a také všech, kdo se jim rozhodnou podat pomocnou ruku.

plakát

Killer (1989) 

Nejlepší Woo. Střílečky skvěle doplňují příběh, který narozdíl od Hard Boiled nehraje jen druhé housle a je to prostě super.

plakát

Škola hada (1978) 

Jackieho komické kreace zrovna dvakrát nemusím, ale Woo-pingovu úžasnou choreografii si rozhodně nechám líbit a zrovna v tomto případě je jí skutečně přehršel. Jen mi tak trochu přijde, že vedle Orlího drápu dělají z Hadího stylu přeci jen menší chudinku a ruského-kněze bojovníka si Yuen Woo-ping taky mohl odpustit.

plakát

Stalo se (2008) 

Poměrně důmyslná hororová satira na současnou americkou společnost. Bohužel bez osobitého kouzla a potřebného charismatu, které by nejnovější Shyamalanův kousek mohly vytáhnout z průměru.

plakát

Speed Racer (2008) 

Pro dospělé příliš dětské, pro děti příliš dospělé. Wachowští natočili vizuálně úchvatnou stylovku, která si však jen těžko bude hledat početnější cílové publikum. A trošku prostříhat by tomu taky neuškodilo.