Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (509)

plakát

UFC 251: Usman vs. Masvidal (2020) (pořad) 

BJP!!! vítěztví!!!! Hlavní zápas: Masvidal vs. Usman - lehké zklamání, ale Usman dobře uhlídal, BMF jen 6 dní na přípravu a bylo to neskutečně znát.

plakát

A Prayer Before Dawn (2017) 

Komentář může obsahovat lehký spoiler! Necelý rok čekání - a vyplatil se! Natěšenost na tento film mi nedala možnost ani počkat na české titulky. Jsem zvědav, pokud "titulkáři" přeloží i dialogy v thajštině, jelikož v anglických titulkách to tak bohužel nebylo, tudíž občas absolutně netuším, oč šlo ikdyž ve většině případů se to dalo logicky vyvodit. Mohl to být záměr tvůrců, aby se divák cítil stejně jako hlavní postava. Pokud ano, tak povedené. Mimochodem, hlavní postava byla vybrána skvěle. Sice možná až moc muskulaturní smažka, ale budiž. Herectví herců i neherců bylo perfektní. Obsazení bývalého skutečného obsazenstva thajského vězení neskutečné. Scéna znásilnění byla velice autentičná a následný šok hrdiny ještě větší. Kamera při soubojích velice nevšední a navíc povedená! Chápu, že ta kamera asi měla své důvody kvůli schopnostem hlavního hrdiny. Ale souboje a závěrečná technika byly dobře propracované. Prostředí netřeba komentovat - špína, smrad krve, drog a potu... ikdyž nakonec možná uznám, že jsem čekal i o malinko víc (naivně, natěšeně), prostě jak se říká "TOPovku". Ale i tak to nemění nic na hodnocení. Jasných 92% a 5* samozřejmost.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Nejlepší seriálový soundtrack jednoznačně. Celkově za 89% a místo v TOP10.

plakát

OKTAGON MMA ZÁPASENIE (2016) (pořad) 

Na něco podobnýho jsem čekal delší dobu. Ale že to přijde takhle brzo bych nikdy neřekl! Po prvním dílu 5* a už se těším na další!

plakát

Nirvana: Lithium (1992) (hudební videoklip) 

Jedna z nejlepších skladeb

plakát

Svatba Jiřího Káry (2000) (amatérský film) 

Tohle je prostě skvost :D takovejch hlášek, že to ani nemá cenu vypisovat

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Samozřejmě, že to byla pohádka. Ale zatraceně drsná pohádka. Týpci by po takových ranách už byly 44krát v truhle pod zemí, ale o to přece nejde. 90%

plakát

Stuart: Život pozpátku (2007) (TV film) 

Herecký koncert Toma H. a velice silnej závěr mě nutí k tomu dát tomuhle filmu 5*. Popravdě mě to nechytlo tak jak jsem čekal, ale ten konec to vykompenzoval. Určitě si to pustím znovu! 85%