Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (250)

plakát

Jsou světla, která nevidíme (2023) (seriál) 

Já teda píši komenty málo, ale s tímhle běžte fakt do ******. Knížka byla tak neskutečně krásná. Hlubokej příběh. Nádherný postavy. A tohle byl tak strašnej nesmysl, že jsem u toho radši nabírala XPs v Duolingu. Jo, tak špatný to je. Takže! Nekoukejte. Čtěte. Bude vám líp.

plakát

Největší showman (2017) 

Jsem prostý člověk... Hugh Jackman zpívá a tančí (!!!). Jsou chvíle, kdy nic moc jinýho nepotřebuju.

plakát

Nejpozoruhodnější domy světa (2017) (seriál) 

Ti dva moderátoři (nebo jak to nazvat) jsou většinu času na facku. Ale ty domy! To je taková nádhera, že to vyváží i afektovaného architekta, který hladí kámen a vykřikuje, že místnosti jsou přežitek z minulého století.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Existuje ve světe horší postava než Ross Geller? Jako fakt! Proč toho arogantního a ukňouraného blbečka někdo neshodil z balkonu toho jejich bytu? Byl by to o tolik lepší seriál! P.S.: Viděno všech 1,982,928 dílů.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Vyčerpávající film s hudbou, která místy psychicky zraňuje. Chvílemi jsem se přistihla, že se vyšinutě kymácím na sedačce. Vizuálně mě to naprosto odbouralo. Déšť, vlny, vítr a prach... Elvis asi nikdy nebyl náročnější na poslech. Harrison má pořád neskutečné herecké kvality a Gosling je fakt kárd. Jako jo... Hodně jo!

plakát

Dřevorubci (2008) (seriál) 

Naprosté guilty pleasure. Banda vygumů se pohybuje na neskutečně krásných místech a tam kácejí stromy. Často na ně ty stromy málem spadnou, nebo je švihne nějaké ocelové lano. To všechno je doplněné o člověka, který žije v té nejšpinavější bažině, co jsem kdy viděla. Co víc by si člověk mohl přát?

plakát

Dunkerk (2017) 

Fyzický zážitek. Jedinečný, dechberoucí a pro mě osobně asi nezapomenutelný.

plakát

Tajný život kočky (2013) (TV film) 

Mám tři kočky a taky by mě hrozně zajímalo, co dělají, když jsme v práci. Je velká pravděpodobnost, že se prostě povalují, ale po zhlédnutí Tajného života kočky už si tím nejsem úplně jistá. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby někde za skříní tajně kopaly tunel, aby mohlu chodit k sousedům na tuňáka. Tenhle dokument je naprostá nutnost pro každého kočkaře a kočkařku. Vesinice nadšených kočkomilů připla na své chlupatice kamery a vypustila je na jejich běžné toulky. Za pomoci týmu profesionálních kočičích vědců pak sledovali jejich chování, trasy a vztahy. Nikdy bych neřekla, jak pestrý život může mít taková maloměstská kočka.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Udělejme si v tom jasno už od začátku - Darth Vader je moje nejvíc nejoblíbenější filmová postava na světe a všech dob. A Rogue One obsahuje dva naprosto úžasné Vader momenty. Na straně jedné je Vader jako badass killer, který jednou rukou řeže lidi lightsaberem a druhou jimi mlátí o strop - přesně tak jak by to nejobávanější zabiják té doby měl dělat. Na straně druhé je to ale Vader (nebo aspoň to, co z něj zbylo) naložený v jakémsi léčivém roztoku, zavřený ve své temné věži na Mustafaru - na místě, kde přišel o všechno, co mu bylo drahé a kde začal jeho život v evidentně permanentní bolesti a samotě. Svět si Vadera ochočil, když se začal objevovat na obrázcích s Hello Kitty a v televizních reklamách. Edwards mu konečně zase vrátil koule a za to má ode mě velké díky.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Češi ve své roztomilé nedokonalosti a já se bavím... Čoklit čili čekekake a amouše bouše jsou prostě strašně super. Nejlepší jsou ale stejně ty lidi, co se berou šíleně vážně a tváří se, že jim Gordon Ramsay doma dělá sous chefa.