Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Horor
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie

Pořady (8)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Mám kompletní všechny řady (až po 20.serii) a tuhle soutěž doslova miluju. Každá řada je svým způsobem nezapomenutelná, okouzlující a ...... Jak to tak poslední dobou vypadá, tak SURVIVOR bude asi nekonečný, protože se natáčí další a další serie, což je jenom dobře, bo by se pak ani nebylo na co dívat v té naší TV.

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Kurňa českou i slovenskou napodobeninu mám už ohodnocenou i okomentovanou a tuto francouzskou – u níž jsem strávil dost času v mládí ještě ne. Tak to bylo samozřejmě potřeba napravit, protože u tohoto soutěžního pořadu jsem se vždy skvěle bavil - otec Fura byl skvělý (ne jak náš Rosák), Pačes s Paklíčem jakbysmet, soutěže řádně těžké a soutěžící se opravdu zapotili při získávání indicií a klíčů k pokladnici.

Čundrcountryshow

Čundrcountryshow (1994)

Tak to já měl pořady Ivana Mládka vždycky rád. Čundrcountryshow jsem si nechal ujít málokdy. Nejlepší byli a jsou jeho texty písniček. S hranými scénkami už to bylo trošku slabší – některé zaváněly trapností, ale našly se i také, u kterých jsem se opravdu dobře pobavil. Navíc se obklopil takovými „zjevy“ – že se tomu prostě nedalo nesmát se.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Jana Krause a jeho „show“ mám rád od samotného začátku a sleduju jí dodnes, přestože od svého vzniku vystřídal několik televizí i názvů. Umí si udělat prdel nejen sám ze sebe i své rodiny, ale hlavně z hostů, kteří se u něj vystřídali. Samozřejmě se zábavnost jednotlivých dílů lišila tím, kdo byl zrovna pozván. Tu a tam se tam ale objevili i pěkní exoti…

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Miloval jsem tuto mezinárodní soutěž a svého času jsem si nenechal ujít žádný díl. Dokonce se jeden z dílů odehrál i v našem malém městečku na Valašsku ve skanzenu (rok 1992). Mělo tu správnou šťávu, rozmanitost soutěží i krásné medailonky z daných států (měst). Ani dnes nedám na Hry bez hranic dopustit a co šlo, mám doma „soslé“. Takže v tomto případě dávám jasný plný počet hvězd…