Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (822)

plakát

Silo (2023) (seriál) 

Dva díly stačily.

plakát

Devadesátky - Přiznání (2022) (epizoda) 

Jsem strašlivě zklamán: Tento díl se vůbec nevěnoval největšímu monstru celého seriálu, sousedce poručíka Kozáka! Doufám, že tvůrci tuto chybu ve druhé sérii napraví.

plakát

Dexter - Otcovy hříchy (2022) (epizoda) odpad!

"Utečeme do L.A., budeme mít bazén a svět bude díky nám bezpečnějším místem... No jo, ale zemřelo i pár nevinných, že. Tak víš co? Když už máš tu flintu, tak mě zastřel." "Tak jo." ... S tímhle mi, soudruzi, jděte někam.

plakát

Fresh (2022) 

Snaživé, ale tak předvídatelné, že jsem byl oproti filmu pořád asi o půl hodiny napřed. Já, který obvykle nikdy nikde nic dopředu neuhádnu, jsem se prakticky nepřetržitě nudil čekáním na něco, co (samozřejmě vždycky až po té půlhodině) nevyhnutelně přišlo. Teď, po skončení filmu, jsem napřed dokonce asi tak o jeden rok. To by totiž měla přijít dvojka, protože ti chudáci tam někde čekají na další příděl čerstvého masa, že jo.

plakát

Men (2022) 

Zhruba do poloviny hodně dobré.

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) 

“Why are you doing this to us?” “Because you let me." Plus za pěkné antiduhové poselství, mínus za poměrnou předvídatelnost. Český festivalový název je poněkud zavádějící, ten anglický vystihuje vlastně všechno.

plakát

Peacemaker (2022) (seriál) 

Rozhodně příjemné překvapení a jedna velká hvězda navíc za urputnou propagaci glam metalu, poslední to inkarnaci skutečného rock and rollu. Hail! Hail! Hail!

plakát

Pistol (2022) (seriál) 

Danny Boyle asi v poslední době studoval víc Stranger Things než historii rock 'n' rollu.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Tolik duhové a gay propagandy tam nacpali (inu, Netflix) a ani tím se jim nepodařilo původní poetiku Sandmana úplně zničit. První díl, Souboj v pekle a Zvuk jejích křídel (z druhé poloviny na motivy mého vůbec nejoblíbenějšího sandmanovského příběhu) jsou pro mě tři nej epizody. Nebýt té naprosto zbytečné duhové křeče (měnění ras a pohlaví oproti předloze plus přílišné tlačení na pilu ohledně gay vyznění), bylo by to možná i na poctivé čtyři hvězdičky. Škoda. Pokud nechcete ztrácet čas s celým seriálem, podívejte se na díly č. 1, 4 a 6. Chcete-li to nejlepší z comicsu, přečtěte si Domeček pro panenky (v seriálu paradoxně jedna z nejslabších epizod).

plakát

Seveřan (2022) 

Spousta doslovného vykrádání Barbara Conana v pesimistickém, špatně natočeném filmu.