Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Ain't Them Bodies Saints (2013) 

Z hlediska příběhu celkem jednoduché, ale ten texaský zapadákov se špinavými bary je vykreslen dokonale. Jasná výhra formy nad obsahem, ale právě kvůli vizuální stránce a skvělé hudbě, se tomu těžko odolává.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Rogen s Goldbergem si umí udělat srandu z čehokoliv a kohokoliv. Občas to sice přeženou, ale takové přešlapy bohatě vynahrazuje spousta geniálních scén. Jen ty křesťanské blbosti si mohli odpustit. Chci druhý díl, ve kterém bude Emma Watson pobíhat po zničeném LA se sekyrou v ruce.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Coppola evidentně ztratila schopnost vybírat si zajímavá témata. Prázdnota Bling Ring je možná záměrná, ale celé je to šíleně nesympatické a nudné.

plakát

Blue Ruin (2013) 

Atmosférická cesta za odplatou. Nádherně natočené, s dobře promyšlenou hlavní postavou a v mnoha ohledech připomínající Coeny. Navíc i přes pomalé tempo zábavné od začátku do konce.

plakát

BoJack Horseman - Série 5 (2018) (série) 

Usually, when people ask how I'm doing, the real answer is I'm doing shitty, but I can't say I'm doing shitty because I don't even have a good reason to be doing shitty. So if I say, "I'm doing shitty," then they say, "Why? What's wrong?" And I have to be like, "I don't know, all of it?" So instead when people ask how I'm doing, I usually say, "I am doing so great.

plakát

BoJack Horseman - Série 6 (2019) (série) 

It's funny, isn't it? The things that matter. The truth is that none of it matters and the truth is it all matters tremendously. It's a wonder any of us ever get out of bed at all.

plakát

Borgman (2013) 

Surreální temnota. Zámožná rodina vs. démonické postavy bez jasných úmyslů jako netradiční souboj dobra se zlem s lehce biblickým podtextem, ve kterém si jedna strana ani není ničeho vědoma. Zvrácené, provokativní, unikátní a od začátku do konce zcela neodhadnutelné.

plakát

Deadwood (2004) (seriál) 

Divoký západ nebyl mýtus. Bez příkras, s jedinečnými dialogy a až po okraj nacpané skvělými postavami. Ať už jde o komickou figurku "starosty" E.B. Farnuma nebo ďábelského (ale ve skutečnosti dobráckého) Ala Swearengena. Z nějakého zvláštního důvodu je to zde silně nedoceněné. Visual essay -> vimeo.com/88681835

plakát

Dočasný domov (2013) 

O nepříjemných věcech příjemně. Skvěle napsané, natočené, plné emocí a přesto nikdy nemanipulující s divákem. Navrch s neuvěřitelnou Brie Larson. Kdyby se udělovala cena za největší sympaťáky, získali by ji zaměstnanci Short Term 12.