Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Ty 4* jsou jen díky těm vizuálním orgiím

plakát

A teď něco úplně jiného (1971) 

I když originální skeče se mi líbili víc, tak tohle bylo vkusně poskládané a jako celek to působilo velice dobře...And now for something Completely Different..

plakát

Rady ptáka Loskutáka (2001) (pořad) 

Nelepším moderátorem na place byl asi ten plyšovej loskuták. Občas i nějakej dobrej nápad, ale to si raděj přečtu nějakej časopis pro kutily.

plakát

Taxík (2008) (pořad) 

Originalita se tomu nedá upřít, ale nijak zvlášť mně to nenadchlo.

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Snad nejlepší věc z ruska hned po vodce! Škoda jen že vlkovi se to nikdy nepovedlo.

plakát

Krtek a maminka (1997) 

Tohle je fakt moc, kdo neviděl nepochopí! Krtka miluju hlavě starší díly, nové už ztratili na kvalitě (podobně jako Pat a Mat). Ale tenhle díl předvedl něco co děti ještě neviděly! Marně přemýšlím jak toto mohlo Milera napadnout.

plakát

Hancock (2008) 

Hancock je případ filmu u kterého "musíte vypustit". Je to prostě film ,který si pustíte s kámoši na večer a chcete se bavit hancockovými hlašky díky kterým dávám tak vysoké hodnocení. Ještě musím pochválit akční scény ,ale to je tak vše. Děj chabý ,scénář taky a jaksi jakoby chyběl konec. Po tom co jsem viděl trailer tak velké zklamání.

plakát

Saw 3 (2006) 

Přesná ukázka toho co udělá komerční úspěch. Autory už nezajímá originalita a kvalita filmu jako spíš to, že je tu konečně další díl a s tím i další peníze. Scénář narychlo zplácaný a je to jen omítání stejného tématu pořád dokola. Navíc ještě chtěli omluvit vyvražďování v druhém dílu a tak to všechno hodili na jednu postavu a mysleli, že tím vše vyřeší, ale naopak se to tím vše ještě víc zamotalo. Ani pasti už nejsou co bývali. Nádherné jednoduché hry se změnili v jatka. Jestli jste viděli jen jedničku, resp. dvojku, doporučuji se na tenhle díl už řadši ani nedívat, zkazí totiž celé kouzlo původního nápadu.