Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (133)

plakát

Síly temna (2006) 

první polovina dobrá, druhá slabší

plakát

Stíny minulosti (2006) 

No to byla pěkná sračka. Dávám jednu hvězdu, že jsem se přinutil na to dívat

plakát

Ultraviolet (2006) 

Trailer byl opravdu skvělý, nalákal mě, ale takovou pípovinu jsem fakt nečekal. Kravina po všech stránkách. A vizuální efekty jsou fakticky smutné.

plakát

Voják (2006) 

Klasická akčňárna ve sytlu 80-tých let. A to je právě dobře. Výbuchy, svaly, sem tam humorná hláška. Paráda.

plakát

Základní instinkt 2 (2006) 

Dám tři, příběh není nikterak zajímavý, ale Sharon je proste Sharon a dá se na ní pořád dívat. Chtěla si prostě užít ještě jednou pořádnou dávku exibicionismu a já myslím, že se jí to parádně povedlo.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Kamera při soubojích mi hodně připomínala poslední Seagalovy filmy. Noha...ruka...noha...oblicej zaporaka....ruka..krev.. konec souboje. Nevzpomínám si na jedinou pořádnou scénu, kde by bylo vidět Charlize do obličeje. Holt ty otočky někdo dělal za ní. Ale i tak bych si ji pozval k sobě večer domů :)

plakát

King Kong (2005) 

Už dlouhou dobu mě nic nedostalo do kolen... King Kong to dokázal, dechberoucí scény s dinosaury, obří bitva Konga s Tyranosaurem,... ještě teď se mi potí čelo, kdyý si na to vzpomenu. A na druhou stranu veliký doják, při kterém sem si nádherně pobrečel. Vizuálně film vypadá fantasticky a působí opravdu velkolepě. Nebýt 10-ti minutové přestávky v kině, vůbec bych si nevšiml, že má film 187 min. Byl jsem prostě zaražen do sedačky a nepřestával se divit, i když první polovina filmu byla poněkud klidnější. Za mně každopádně 5* a dal bych i víc, kdyby to šlo.