Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (133)

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Konečně pořádná akční komedie u které jsem se smál skoro v jednom kuse. Gegy neměly chybu a na Angelinu se můžu dívat pořád :) Stejně tak většina ženských na Breda, že? Taky mě tam nadchnul Vince Vaughn, který sqěle zahraje v každé komedii, i když většinou jen ve vedlejší roli. Tenhle film je prostě super po všech stránkách. Mohu jen doporučit.

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

po shlédnutí the nightmare before christmas jsem myslela, že už to lepší být nemůže, ale opak je pravdou.... skvělý příběh, skvělá hudba, skvělé postavičky, skvělé prostředí, skvělý konec, na tom filmu není snad nic co by nebylo "skvělé". A ten duet na klavír....

plakát

Star Wreck: In the Pirkinning (2005) 

Paráda, vesmírné boje a průlety lodí jsou plně srovnatelné se serií star treku a babylonu 5. Kdyby nebyl příběh zezačátku místy ponurý, neváhal bych dát za 5.

plakát

Utržený ze řetězu (2005) 

Nádhera. Jet-Li je konečně zpět v plné síle, takže důchod se nekoná. Film měl ale sám o sobě silný příběh, takže myslím, že i kdyby tady Jet nehrál, stálo by to za 5* I když, bez něj a těch jeho "psích pohledů" ve filmu, by to asi taky nešlo :) No prostě úžasná podíváná jak na příběh, tak na akční stránku.

plakát

Země krvavého slunce (2005) 

Ty vole, Seagal se tam tváří, jako by sežral Šalamounovo hovno a přitom je to taková trochu trapárna. No nic, snad to příště vyjde Stývne.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

system má absolutní pravdu, v tom, že je to dlouhé. Zapoměl ale uvést, že je to i nudné. Už se nedivím, že v trailerech se opakovaly 2 stejné scény (1. velká bitva a střet se slonem) , neboť ve filmu jich víc dobrých nebylo. 2* za tyhle dvě scény :)

plakát

Appleseed (2004) 

Tak tohle je vizuální nářez. Od začátku až do konce filmu jsem vykuleně čučel, jak jeptiška na porno. Bylo sice vidět, že postavy, i když měly skvělé pohyby, byly někdy divně nasvícené a byly na nich semtam špatné odlesky, ale to už asi moc kutím, protože jsem grafik. Příběh se mi taky zamlouval, ale ta vizuální stránka mě dostala nejvíc. A někdy téměř až matrixovské záběry byly naprosto úchvatné. Pro mě zatím druhé nejlepší CGI anime, které jsem viděl. První je Final Fantasy, u kterého sice postavy neměly tak dokonalé pohyby, jako u Appleseed, ale modely postav byly téměř realistické.

plakát

Arahan jangpung daejakjeon (2004) 

Bomba, dávám 5* , protože ani nejde jinak. V jednu chvíli se u filmu nepřestáváte smát a potom zase žerete a vychutnáváte si zpomalené bitky. Pro mě je to ale pořád víc komedie než akce. To ale nic nemění na tom, že je to film, na který by se měl podívat každý komu se líbí třeba filmy Stephena Chowa.

plakát

Ghost in the Shell 2: Innocence (2004) 

Graficky lépe zpracované než jednička a ta hudba je prostě dokonalá. V příběhu se sice sem tam někdo ztratí, ale i tak to tomu neubírá na atmosféře. Innocence je prostě dokonalost sama.