Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Rodinný
  • Animovaný

Recenze (47)

plakát

Oko v oblacích (2015) 

Tak si řikám má ten film zaujmout jako zábava nebo přivést k zamyšlení? Možná obojí, a to se mu u mně povedlo. Asi největší otázka je jak moc reálný to je. Dávám 90% za film.

plakát

Singl Švindl (2022) (pořad) odpad!

A hádanka pro diváky: kdo ze soutěžících jsou ve skutečnosti herci?

plakát

Raoul Taburin (2018) 

A víte co? Jestli se nepletu krom byciklu a podobných strojů není ve filmu jiných dopravních prostředků. Pohoda bez aut.

plakát

Zachraňte pana Bankse (2013) 

Příběh práv pro natočení filmu je příběhem hlavním jen zdánlivě. Je tu něco mnohem důležitějšío, že rodiče hrají v životě svých dětí důležitější roli než si možná sami připouští. Příběh lidského pochopení, odpuštění. Naprosto civilní herecké výkony,

plakát

Princip slasti (2019) (seriál) 

Nedabované znění dostupné na serveru ČT asi přispělo k celkově lepšímu vyznění a atmosféře seriálu. Ději jsem nakonec úplně neporozuměl, ale je to asi jako v reálu. Policajti šetří zločin a objevujou při tom další a další sr.čky.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Komedie? Ale takovýhle lidi vážně jsou. Věty co běžně slýchám v práci mě už nerozesmějou ....

plakát

Lynč - Likvidace zásob (2018) (epizoda) 

Zdá se že tenhle seriál má reakce blízké odpadu, nebo naopak 4*, nic mezi tím. Řemeslné zpracování, hudba, herecké výkony se mi líbí. Ale neumím najít hlavní poslání toho dílka. Má mě pobavit, nechat v napětí, poučit, přimět k zamyšlení? Spíš od každého trochu a nic pořádně. Škoda. Je z toho takový kočko-praso-kanárko-pes.

plakát

Barbora Poláková - Po válce (2017) (hudební videoklip) odpad!

Když skladateli dojde invence změní tóninu, tady se dělaj krkolomný věci, aby průměrná písnička oslovila. Melodie mi navíc připomíná Cohenovu Růži.

plakát

Rodinné vztahy (2018) (seriál) 

Rodinným vztahům podle mne vévodí toporné, strojené dialogy,v závěru jak vystřižené z učebnice psychologie: všichni jsou plni pochopení a usmíření. Scény z interiérů jsou překlenuty docela pěknými záběry velkoměsta, které však s příběhem nesouvisí. Úmysl prý byl, aby to bylo pozitivní a aby to končilo dobře. To se podařilo a asi je toho dnes třeba, možná si mnohá z divaček po prvním dílu řekne "a proč bych se i já nemohla přátelit s novou partnerkou bývalého manžela". Na můj vkus je to ale až moc průhledné. Za nápadem na tento námět prý stojí sám pan ředitel všeuměl Soukup. No aby to nebyl spíš hřebíček do barrandovské rakve.

plakát

Dva muži ve městě (1973) 

Není co dodat, snad jen, že Sardeho nádherná hudba od začátku filmu napovídá, jak to celé dopadne...