Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (118)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Pochvala za pokus přijít s něčím nápaditým a u nás netradičním. Akorát to odnesl scénář. Postavy a jejich repliky jsou prkenné, nudné a sterilní a celkově je to takové nezajímavé, bez jediného pamětihodného momentu.

plakát

Loki - Season 2 (2023) (série) 

Loki je super postava, ale celá série je skutečně o ničem. Celé by se to vešlo do jedné epizody a o nic bychom nepřišli.  A tím, že na konci začne hrát emotivně-dramatická hudba a najedou zpomalené closeupy, aby si fans rekli "ooo, to je husty", se to nezachrání.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Škoda té utahanosti a bohužel již tradičního netflixáckého sociálního inženýrství. Mohlo to být o kus lepší, takhle se prostě některé díly a některé postavy museli protrpět, aby mohlo dojít na ty lepší.

plakát

Banda - Berberské pobřeží (2022) (epizoda) 

S každým dalším dílem téhle série mi víc a víc bijí do očí ty Starlight plastiky v obličeji. taková hezká holka to byla.

plakát

Batman (2022) 

Není to čistých pět, ale ty drobnosti, co bych tomu vytknul nejsou nic hrozného. Zkrátil bych to o tu závěrečnou akcii na stadionu. Herci super, hudba úžasná, atmosféra skvělá - zvlášť po těch komiksových omalovánkách, které na nás chrlí. Scénář lehký nadprůměr, sice je to dějovější, než jakýkoli předchozí Batman, ale občas to tak nějak nehraje dohromady, jak by mohlo a mělo.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Tři hvězdy spíš proto, že MCU laťka je už obecně nízko. Největší klady jsou Raimiho režie a Elizabeth Olsen. Největší mínusy jsou pár nesympatických postav, hromada vrhání světýlek a trapné zkratky typu "I love you", "use your power now", "I cant do it, you can do it"... No a ještě bych si dovolil poznamenat, že bez znalosti WandaVision (kterou vlastně v ČR legálně nelze vidět) divákovi dost utíká motivace Wandy a je více než vhodné si před samotným filmem pustit alespoň nějaký recap.

plakát

Sandman - Domek pro panenku (2022) (epizoda) 

Možná ještě jeden nebo dva homosexuálové a bude to perfektní, takhle tomu pořád něco chybí.

plakát

Vřískot (2022) 

Největší horor je obličej Courteney Cox, té už asi nikdo a nic nepomůže. A zbytek filmu docela zábava, podobně jako předchozí díly. Nic víc, nic míň.

plakát

American Crime Story - Impeachment (2021) (série) 

Tahle série si rozhodně zaslouží vyšší hodnocení. Její jedinou slabinou je asi téma, které není pro mnohé dostatečně atraktivní a je třeba přiznat, že sledovat nesympatické Lewinsky a Tripp vyžaduje trpělivost. Rok 1998 přinesl mnohé - zemřel Pol Pot či Frank Sinatra, Indie a Pákistán začaly šermovat vlastními jadernými zbraněmi, teroristé vyhodili do vzduchu budovy amerických ambasád v Keni a v Tanzanii a na trh se dostala viagra. Krom viagry však nic nepřitáhlo takovou pozornost jako "Monikagate". Celá řada je úžasně natočená a zahraná. Monika je prostoduchá tlachavá nána, Linda Tripp je nechutná zrádkyně, Bill Clinton úskočný obšourník a jeho žena Hillary nemůže nic než přihlížet jak se na ně valí katastrofa profesní i osobní. A celé tomu nasazuje korunu vyšetřovatel Kenneth Starr a jeho tým, kteří svým zdlouhavým a do detailu nechutným přetřásáním celé kauzy způsobí opak celého svého snažení a americká společnost nakonec omluvu svého prezidenta přijme a další sympatie mu neodepře. Z aféry zůstane jen podivná pachuť a otázka: Kde je hranice oddělující žurnalistiku či práci speciálního vyšetřovatele od pouhého šmírování nebo čenichání ve špinavém prádle zajímavých lidí? To vše v této skvělé sérii American Crime Story.

plakát

Hlídka - A Near Vimes Experience (2021) (epizoda) 

Jste si snad nepředstavovali Elaniuse jako hobo verzi Jacka Sparrowa? Z Vetinariho udělat ženskou, protože Zeměplocha má málo dobře napsaných a výrazných ženských postav asi...