Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (92)

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Takže, ještě větší tragédie, než jsme asi všichni doufali. Dvojice bez jakkéhokoliv charisma, která dokonce vypadá, že vůbec neví co dělá. Moment, kdy to je totální WTF, když mladý nasere majitele, který jim vysvětluje co tam vše dělají a máma mu v nouzi řekla, že má povadlé kytky... Definuje všechnoi. Vítku, proč jste to nevystřihli? :D Tohle Klusák s Remundou začali parodovat už od začátku, asi na Primě vybrali špatný kamarády. Jelikož je určitě natočená půlka první serie, tak jsou dost v háji...

plakát

Apokalypsa (1979) 

Masterpiece z válečného prostředí.

plakát

Až na krev (2007) 

Jedinecne filmove dilo s uchvatnou kamerou, vypravou a hereckymi vykony. Velmi silny pribeh, dalo by se rict, ze je to film, kteremu ani nelze co vytknout.

plakát

Betonová zahrada (1993) 

Velmi silný snímek. Nějaké obšírnější komentování nemá význam.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Úžasně zábavné a kruté. Výborný Jeff Bridges, který snad zahrál svou životní roli. Pro mě také nejlepší film, kteří natočili Coenové...

plakát

Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství (2008) 

Nejlepší pohádka z roku 2008, kde se na to hrabe přiblblej Slumdog Millionaire... Vyborná kamera, herecké výkony. Jen ta hudba mi místy přišla trošku mimo mísu... Jak psal někdo dole, natočit to C. Eastwood, tak se blejská na oskary.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Absolutní vrchol americké seriálové tvorby a zároveň jedno z největších překvapení roku, co se týká seriálu & filmů. Dlouho jsem si myslel, že David Duchovny už je někde zapomenut, ale po tom co jsem teda zkouknul první řadu, tak již pomalu zapomínám na nějakého Foxe Muldera. Tam mu třeba šlo, byl charismatický a byl pravý pro roli detektiva FBI, ale v Californication mi prostě přijde jako ryba ve vodě. Těžko říct, jestli je tak dobrý herec nebo jestli je takový ve skutečnosti, ale skoro každé slovo, gesto a situace, ve kterých se ocitá jsou v jeho podání neuvěřitelně uvěřitelné. Nutno podotknout, že i volba ostatních postav seriálu byla docela dobrá, ani jeden tam není iritující svojí přítomností... Hank Moody je top!:)

plakát

Capote (2005) 

Úžasná snímek. Četl jsem v pubertě Capoteho Chladnokrevně, tak byla povinnost to shlédnout. Všechno na tom filmu je správně. Skvěle natočený film. Víc snad není třeba dodávat. Úžasná režie a Philip Seymour Hoffman.

plakát

City Rats (2009) 

Zajímavé, depresivní.

plakát

Co se vlastně stalo (2008) 

Příjemná komedie z filmového proastředí. Žádný zázrak to není, ale jako kvalitní zabiják volného času funguje velmi dobře. Hvězdné obsazení + skandální zastřelení psa:)