Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Parazit (2019) odpad!

Tohle je tak strašně špatnej film, že jsem si 2 dny lámal hlavu jaký mám heslo do CSFD, abych to sem mohl napsat a dát tomu zasloužný ODPAD!! Nic horšího a trapnějšího jsem v kině ještě neviděl a kdo v tomhle hledá nějakou hloubku, humor, nebo cokoliv uměleckého, tak je jen trapnej pozér a měl by sám sobě hned nafackovat.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Proč Hořící Keř?... Mojžíš zatím pásl ovce svého tchána, midiánského kněze Jetra. Jednou, když vedl stádo hluboko do pouště, přišel až k Boží hoře Oréb. Vtom se mu v ohnivém plameni z prostředku keře ukázal Hospodinův anděl. Mojžíš se podíval a hle, keř planul ohněm, ale nebyl stravován. Řekl si tedy: „Musím tam přece jít, abych viděl tu velikou podívanou – jak to, že ten keř neshoří!“ Když Hospodin viděl, že se Mojžíš přichází podívat, zavolal na něj Bůh z prostředku keře: „Mojžíši! Mojžíši!“

plakát

Skyfall (2012) 

Takový "Sám doma" pro dospělí...

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Celé je to nedomyšlené!! Kdo byl ten chlap co dal hlavnímu hrdinovy tolik času? Kdo byl vlastně ten jeho táta? Ják se znal s hlavním hlídačem času? Kdo byl hlídač času? Proč to dělal 50 let? Jaktože po takový době co s tím pracoval, zapomněl na svůj vlastní čas? Celý systém byl dost nezabezpečený na to že to bylo z budoucnosti... stačí někoho chytit za ruku a máš jeho veškerý majetek - blbost!! Policejní auta v budoucnosti nemají vyhledávaní pomocí GPS? A HLAVNĚ SAKRA JAK CELÁ TA HRA S ČASEM VZNIKLA??

plakát

Alois Nebel (2011) odpad!

Nuda, trapné, bez děje!! Sice pěkná animace, ale ani za za tu si kvůli zbytku nezaslouží ani *.

plakát

Srbský film (2010) 

* za odvahu natočit takovou sračku.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

Nejdřív Farmár hladá ženu a teď toto - lepší než většina komedií!!! :-D

plakát

Dobrý voják Švejk (1956) odpad!

Prostě jsem tomu trapnému "humoru" nikdy nepřišel na chuť - ani trošku!!!!

plakát

Transformers 3 (2011) 

MEGA NÁŘEZ!!!! IMAX RULEZZ!!!!!!! KevSpa neberete vůbec vážně, asi viděla uplně jinej film, nebo se někde po cestě z kina bouchnula do hlavičky, protože první hodinu se tam toho uděje opravdu hodně a akce prakticky nekončí celou dobu!! Tohle není biják pro ty rádoby náročné diváky na které si tady většina trapáku hraje!! Nechápu proč vůbec na takovéhle filmy koukáte... Jeďte raději do K.V. koukat na dokumenty o feťácích a šlapkách a pak se rozplývejte nad tím jak to zasáhlo vaší duši.

Ovládací panel
1 bod