Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Děvčátko (2002) odpad!

Mega nesmyslná slátanina trapnosti s ubohostí!!!

plakát

Odpočítávání (2010) 

SPOILER A jak to teda dopadlo? :-) Byla ta čtvrtá bomba nebo ne?? :-) Celkově ten konec nic moc. Chlap, kterýho 2 dny non stop mučí by nebyl schopnej vstát ze židle a vzít chlapovi pistoli. Navíc bez prstů se blbě střílí... Ale jinak super film!!

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Těšil jsem se na nářez ve stylu RocknRolla ale omyl.... Utahané, nudné, s bezvýznamnými dějovými odbočkami. Hrozná náhoda, že zrovna den po propuštění z vězení mu zabijou kamaráda. Proč to byl jeho kamarád? Proč šel sakra pracovat k tý "celebritě"? Co vlastně pro ní dělal? Proč byla ta ženská celebrita? Proč ty kluci zabili toho dědka? Čím se hlavní hrdina proslavil, že ho zná celý Londýn? To se nikdy nikdo nedozví :-) A co jako měli být ti paparazzi??? VELKÉ ZKLAMÁNÍ!!!!

plakát

Cizinec (2010) 

Trapně předvídatelné, nudné, bez akce a k tomu jedna anorektička v Benátkách...

plakát

Sociální síť (2010) 

Hlavní hrdina, tedy Jesse mi je hrozně nesympatickej a štval mě i v Zombielandu, takže když jsem koukal na film poprvé, vypnul jsem to asi v půlce. Včera jsem tomu dal druhou šanci, byl jsem lépe naladěn a musím konstatovat, že to není zas taková kravina :-)

plakát

Saw 3D (2010) 

Celá série je výborná!! První díl naprosto úchvatný! Žádný z dílů pro mě nebyl zklamáním a tento poslední zrovna tak. Klidně by ani nemusel být ve 3D. Prostě se mi hrozně líbí jak tvůrci pracují s napětím, časem a jak to všechno do sebe vždy nakonci pěkně zapadne. PARÁDA!!!!!! Moc nechápu takové množství záporných hodnocení - PROČ LIDI SAKRA KOUKAJÍ NA SEDMÝ DÍL NĚČEHO, CO SE JIM NELÍBÍ UŽ OD DRUHÉHO DÍLU???????

plakát

Na doraz (2010) 

Pařba pro mě byla jedna z nejlepších komedií za poslední roky, ale tohle se tomu bohužel ani nepřibližuje. Skvělí herci, ale scénář prostě špatnej. Pár dost přehnaných věci, jako třeba útěk mexické policii, nebo ke konci scéna se zbraní. 50%

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Není ten hlavní turek náhodou Semir z Kobry 11? :-)

plakát

127 hodin (2010) 

Vcelku o ničem. Že si nakonec uřízne ruku věděli asi všichni předem, takže žádné překvapení/zaplétka se nekonalo a pasáž před finálním uřiznutím ruky, kdy má halucinace (nebo co to mělo bejt) se nedala sledovat.