Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (199)

plakát

Prázdniny (2006) 

Vkusná romantická komedie, jen ten Jack Black mi tam nějak nesedí a už vůbec ne ke Kate. Jinak pohodové, příjemné, žádný výrazný kýč amerických romantických komedií.

plakát

Velká svatba (2013) 

Mám ráda americký romantický filmy, ať už pro jejich bláhovost a americký sen nebo jen pro tu trochu romantiky. Ale tenhle film vyloženě nudil, omlouvám se svému příteli, že jsem ho donutila koukat na tenhle film. Příště vyberu lepší romanťárnu :))

plakát

Stážisti (2013) 

Snaha o znovuoživení hereckého partnerství mezi Vincem Vaughem a Owenem Wilsonem. Myslim, že v předchozích snímcích jako jsou třeba Nesvatbovi vyčerpali již svou dávku vtipných hlášek. Zároveň v celku podobný scénář jako u Nesvatbových. Klidnější komedie na vlahý podzimní večer uprostřed týdne, ale větší zázraky již nečekejte.

plakát

Revival (2013) 

Jeden z nejlepších českých filmů, co jsem kdy za poslední dobu viděla, hlavně díky těm hláškám. Smála jsem se asi 70% filmu, výborný hlášky :) Chvílema mi teda přišla absurdní kombinace známých osobností, ale i tak to mělo myšlenku, zábavu, prostě pecka:)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Oceňuji originalitu námětu! Rozhodně odlišný animák oproti tradičním, ovšem jako vždy, láska a přátelství zvítězí nad lží a nenávistí :) Jen je dobře, že film není postavený na tradičním toku děje k tomuto cíli, ale hledá si vlastní cestičky.

plakát

Zase ona! (2010) 

Na mě až moc americko americké! Slibný začátek podtržený hereckými esy, ukončil trapně emocionálně vypjatý "happy end". Podle hereckého obsazení jsem čekala rozhodně jinou úroveň provedení než pouhou americkou blamáž.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Osobně filmy od Tarantina opravdu nemám ráda, tudíž předpojatost byla pořádná před shlédnutím tohoto filmu. Ovšem následné překvapení bylo opravdu zjevné:) Chvílemi tedy krvavě krvavé scény odpoutávaly mou pozornost, ale bez toho by to asi nebyl Tarantino. Takže chápu. Za mě ***.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Viděno v Lucerně ve 3D. Film ukotvený do roku 1922 doplněný o moderní prvky, hudbu a kostýmy. (SPOILER) Děj zaměřený na lásku, velkou párty a rychlá auta, končí tradičním zklamání důvěry, pokrytectvím a Leo zase jak v Titaniku končí "na dně". Šla jsem do toho bez očekávání, ale film mě nakonec nečekaně velmi uchvátil. Jinak Leonardovi to neskonale seklo, stejně tak chci vyzdvihnout jeho herecký výkon...

plakát

Pohřešovaní (2003) (seriál) 

Všechno vyřeší dvě agenty FBI, kdy jedná "vidí" nápovědy k vyřešené případu a druhá se popere s bandou nácků i s masovým vrahem... Takové celé naivní, jednodušší ...