Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (667)

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Neeticke zachazeni se zviraty, stupidni scenar a tezce prepalena stopaz plus plno trapnych jakoze vtipu a hlasek, tohle se hodne moc nepovedlo.

plakát

Fallout (2024) (seriál) odpad!

Jelikoz je Fallout 1 a 2 moje srdcová zalezitost, tak nemohu hodnotit tuhle lacinou, odpornou a hloupou papundeklovou napodobeninu takoveho kultu jinak, nez odpadem, kterym bezesporu po vsech strankach je! Vzdyt je to na urovni lacineho weboveho serialu s debilnim scenarem a jeste debilnejsim obsazenim!

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Hodne velka pecka i kdyz par nelogicnosti by se samozrejme naslo, nemuzu se dockat dalsi serie!

plakát

Frankenstein (1931) 

Bravurne natoceny goticky kult, hra svetla a stinu, herecke obsazeni, no radost sledovat.

plakát

Ted (2024) (seriál) odpad!

WTF, takhle zkurvit dokonalej a vtipnej film, sračkovým a trapným seriálem může jedině kokot.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Klasika, kdo by od MI čekal něco převratného a nového, když to zatím stále funguje, tak bude zklamanej, jenže já pro tuhle sérii mám holt slabost no. Na druhou stranu výmrd s divákem v podobě rozdělení na dva díly je vyloženě na kopačku do ksichtu.

plakát

Milý Evane Hansene (2021) odpad!

Slusnej vhled do chorý, naruseny, zapadni, mlade generace, ani se nedivim, ze to tam kazdou chvili nekdo vystrili. Dnes totiz slabsi prezivaji na ukor silnejsich a tohle jsou toho  vseho prohnile plody. Tenhle muzikal je absolutni odpad a je to cele choré jak pyča, no a to je tak vsechno. Takze sdilejte svy pocity na fb a instaci a uz nikdy nebudete sami zkurvene vločky a radsi tam pro jistotu poslete par Xanaxu 🫡

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Dokud je to nerdí zábava v prvních pár seriích, tak je to jasnej plnej počet hvězd. Bohužel se z toho nakonec stanou Přátelé a jde to celý do kopru…škoda.