Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (22)

plakát

Ať žijí rytíři! (2009) 

Parádní zábava po celých sedm večerů u televize. Pavel Kříž jako záporák je super. A závěrečná bitva v posledním díle vypadala opravdu dobře.

plakát

Český žurnál - Matrix AB (2015) (epizoda) 

Dokument dobrý až na ublížené scénky s panem Radou. Není se čemu divit, že se kvůli tomu Babiš vztekal. Jinak dokument dokazuje již známé, AB nesnese jiný názor.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Výborný film, žánrově nezařaditelný a s vlastním stylem. Tak to má být. Jak se někdy říkává: při dvou věcech mě zamrazí, když vidím takhle velký nanuk a pohled Jakea Gyllenhaala.

plakát

Dřevorubci v bažinách (2009) (pořad) 

Je to jeden z nejhorších pořadů, co Discovery Channel vytvořil. Není to špatně natočený pořad, ale je natočený na špatné téma. Přece nepotřebujeme vědět, jak vyhnat bobry, abysme mohli dál těžit dřevo...

plakát

Karamazovi (2008) 

Film jsem viděl až po doporučení "Českých lvů" a musím říct že si je Karamazovi zasloužili. Atmosféra je úchvatná, je tam pár slabších míst ale filmu to na síle neubralo, úžasný zážitek.

plakát

Nemyslíš - zaplatíš! (2010) 

Nejsou to jen televizní reklamy, hlavně je to preventivní program pro školy (a celou veřenost).

plakát

O princezně, která ráčkovala (1986) (TV film) 

Někdo ráčí kráčet v brnění má na něm rádoby er, když není urozen rychle je prozrazen, když neříká krásné er, tak ten si říká o malér. Moudrý král princeznin bratranec když vdával svých pět dcer, řek to dál nesnesu a prchnul do lesů žádný ženich nemá er, kdo nemá er ztrácí charakter. KRÁLOVSKÉ REGGAE...

plakát

Prohnilí (1984) 

Tak tohle je jeden z nejlepších filmů. Výborný film, výborní herci.