Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Mluv (2004) 

Velice šikovně zpracované téma dívky, jež byla znásilněna, mlčela tak dlouho, dokud nepřišel den, kdy všechno vyšlo najevo!

plakát

Skafandr a motýl (2007) 

Nádherný film, aniž bychom zapřeli děj a smutek, který z filmu vychází.

plakát

Sedm životů (2008) 

Líbilo se mi to, moc. Ani se Willovi nedivím, že se takhle zachoval. Když stratí v životě, to co miluje a nemá chut žít dál, tak alespoň věnuje lidem to, co potřebují a nechá je štastně žít. Myslím, že udělal dobře. Akorát mi bylo líto ženy, která se do něj zamilovala. Ale taky ji vlastně zachránil život. 80%

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Krutý film, který v nás zanechá myšlenky, nutí vás přemýšlet. Jak něco takového mohli dělat v minulosti? Čekala jsem happy end, když všichni utíkali zachranovat. Ale přišli pozdě. Dveře se zaklaply. Kdesi z hora, z malého otvůrku se objevil chlapík z maskou a završil konec.

plakát

Pacifický ohnivý kruh (1991) 

Co může země všechno dokázat? Je to krásné nebo smutné? Každý děj má svou slabou negativní stránku, ale i pozitivní. Pojdme se pokochat přírodou, která nespí. Pojdme se podívat za civilizacemi, které se s tím naučili žít.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Velmi skvělá podívaná. Celý život Benjamina, který se narodil starý a zemřel jako miminko, se vyvýjel dobře. Myslím, že si život užil a měl štestí.

plakát

Předčítač (2008) 

Jeden pitomý okamžik v životě změní celý život. Kate Winslet zahrála neskutečně skvěle. O hvězdičkách nemusím ani uvažovat. Plných 5*

plakát

Americká krása (1999) 

Jsem si jistá, že to mohu hodnotit na plných 5 hvězdiček.

plakát

Velká ryba (2003) 

Smála jsem se, plakala. Perfektní!