Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Byla jsem docela překvapená, líbilo se mi to, asi proto, že z knihy jsem si téměř nic nepamatovala, kdyby jo, tak by to mělo určitě spoustu chyb! Tak jako všechny filmy podle knih!

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Krutý film, který v nás zanechá myšlenky, nutí vás přemýšlet. Jak něco takového mohli dělat v minulosti? Čekala jsem happy end, když všichni utíkali zachranovat. Ale přišli pozdě. Dveře se zaklaply. Kdesi z hora, z malého otvůrku se objevil chlapík z maskou a završil konec.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Velice povedená ''pohádka''. Dívali jsme se na to ve škole v angličtině bez titulek. Ale i bez nich jsem většinu pochopila.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Všechno není tak, jak vypadá... Gratuluji hereckým výkonům Kate i Leonarda.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Velmi skvělá podívaná. Celý život Benjamina, který se narodil starý a zemřel jako miminko, se vyvýjel dobře. Myslím, že si život užil a měl štestí.

plakát

Předčítač (2008) 

Jeden pitomý okamžik v životě změní celý život. Kate Winslet zahrála neskutečně skvěle. O hvězdičkách nemusím ani uvažovat. Plných 5*

plakát

Saw 5 (2008) odpad!

Myslím, že by s tím už měli skončit, stačili 2 díly...pořád je to o ničem...všude samá krev...A to že je horor? Ani náhodou...

plakát

Sedm životů (2008) 

Líbilo se mi to, moc. Ani se Willovi nedivím, že se takhle zachoval. Když stratí v životě, to co miluje a nemá chut žít dál, tak alespoň věnuje lidem to, co potřebují a nechá je štastně žít. Myslím, že udělal dobře. Akorát mi bylo líto ženy, která se do něj zamilovala. Ale taky ji vlastně zachránil život. 80%

plakát

Stmívání (2008) 

Pořád platí pravidlo, že kniha je fakt lepší. Ve filmu bylo vypušteno tolik scén. Bella mu ve filmu nikdy neřekla miluji Tě. Žádné velké emoce, které kniha obsahuje. Ale možná obsazení těch herců se mi líbilo. Edward se tam opravdu hodil a hrál opravdu skvěle.Dala jsem 3 hvězdičky, myslím, že to postačí.