Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

P.S. Miluji Tě

P.S. Miluji Tě (2007)

Moc krásný film. Ukázka toho, že jen tak nelze přestat někoho milovat...

Sirotčinec

Sirotčinec (2007)

Jooo, tak tohle doporučuji všem :-) Jeden z mála takhle dobře natočený, myslím si! Když zoufalá matka hledá svého syna a jak situace do sebe zapadají...A ten konec, no nemohla jsem uvěřit:-) Úplný doják!!!Tomu se nedá vyrovnat žádný americký horor, samá krev, tfuuj!!! A i jak se tak koukám, tak ty americké horory tady nedostávají moc procent :-) To Španělsko začíná řádit :-D Například [Rec], to bylo fakt žůžo :-) paráda...jen tak dál, doufám, že takových filmů bude víc;-)

Volání o pomoc

Volání o pomoc (2007)

Adam Sandler je můj oblíbený herec, ale jinak než v komedidích ho neznám. Uvažovala jsem jestli ten film bude stát za to, prostě jsem se bála, že tam nebude pasovat, ale poté, co jsem shlédla film, tak jsem s udivem koukala, jak něco takového může záhrat. Don Cheadle dokázal pochopit, proč je najdenou jeho kamarád z vysoké tak jiný. Pomáhal mu od začátku až do konce, a povedlo se...Tímto poznáme, jak silné přátelství může existovat...5*

Stmívání

Stmívání (2008)

Pořád platí pravidlo, že kniha je fakt lepší. Ve filmu bylo vypušteno tolik scén. Bella mu ve filmu nikdy neřekla miluji Tě. Žádné velké emoce, které kniha obsahuje. Ale možná obsazení těch herců se mi líbilo. Edward se tam opravdu hodil a hrál opravdu skvěle.Dala jsem 3 hvězdičky, myslím, že to postačí.

Pozemšťan

Pozemšťan (2007)

Ani jsem nepochopila ten konec, jestli si to teda vymyslel nebo ne, protože když začal mluvit na konci s tím psychologem a vzešlo z toho, že ho před 60lety ten ´man from earth´ učil na výšce. Vždyt 60 ještě neměl...xD

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Drogy, drogy, drogy. Je hodně filmů o drogách, ale ten mě asi dostal nejvíc. Hudba depresující, hodící se k filmu. Herecké obsazení skvělé. Je se na co koukat.

Probuzení

Probuzení (2007)

Mno, jak to napsat! Docela dost mě pak ta Jessica naštvala :-D Tady v tomhle filmu se mi moc nelíbila, moc ji nesluší, když hraje mrchu :-) Když hrála jeho milenku, tak chtěla přece aby zemřel, chtěla jeho prachy :-( a on podstoupil operaci srdce kvůli lásky k ní. Už se zdálo, že se vše pokazí, přišlo špatné nové srdce :-) Když už Heyden pomalu umírá, tak se jeho filmová matka předávkuje léky, aby mu poskytla své srdce:-) A ještě než se tak stalo, tak se spolu setkali jako ´´mrtví´´, ale nakonec Heyden uposlechl matku a udělal awake :-) Dobrý, no :-)

Ten kluk

Ten kluk (2007)

Dávám 5*, tohle se mi fakt líbilo, nevím co bych k tomu měla jinak napsat, k tomu poslouží komentáře podemnou a nademnou, bych to musela napsat stejně:-)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Docela hodně podobné The Butterfly Effect...Jinak dobrý! Jasně souhlasím s komentáři, že nemusí se třeba pochopit celý děj a má to něco do sebe...ale nepochopila jsem pointu toho filmu... Takové slušné 4* určitě stačí! :-)