Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (27)

Občan X

Občan X (1995) (TV film)

Poznávací značka 1732 ROH je na automobilu značky Volha GAS 3102 při odjezdu se zatknutým Čikatilem (Jeffrey DeMunn) a později je stejná značka i na Mercedesu, kterým odjíždí Burakov (Stephen Rea) od přiznání Čikatila.

Hon na ponorku

Hon na ponorku (1990)

V čase 01:45:50 po výstřelech před příď Rudého října je při evakuaci vojáků do záchranných člunů vlevo vidět kameraman s kamerou zabalenou v igelitu a asistent kamery má na sobě obyčejné modré rifle.

Hon na ponorku

Hon na ponorku (1990)

V čase 01:45:30 při evakuaci posádky Rudý říjen na palubu je po zaznění slov: „Za to dostanete Lenivův řád,“ vlevo na palubě v čluně vidět kameraman s kamerou i s asistentem kamery.

Dolittle

Dolittle (2020)

Film obsahuje potitulkovou scénu.

Občan X

Občan X (1995) (TV film)

Při čtení psychologického popisu v závěru filmu je schválně záběr na brýle Čikatilova, kde je vidět odraz postavy Buchanovskiho, který má ruce složené pod stolem a na stole složenou jednu hromádku papírů a do tváře mu vidět není, ale před střihem i po střihu má Buchanovski (Max von Sydow) ruce na stole a překládá čtené papíry z jedné hromádky na druhou.

Ambulance

Ambulance (1990)

V čase 01:30:00 při projíždění plotu ambulancí má na sobě kaskadér zaskakující za hlavního hrdinu viditelně na hlavě bílou masku s vlasy a brýlemi proti rozbitému sklu z auta.

Občan X

Občan X (1995) (TV film)

V čase 1:07 jde plukovník (Donald Sutherland) k poručíkovi (Stephen Rea) přes seschnuté slunečnicové pole a má rukavice pod rukávy a na rukávech znečištění od suchých slunečnic. Po střihu má rukavice pod rukávy a znečištění nikde patrné.

6 underground: Tajné operace

6 underground: Tajné operace (2019)

V čase 0:08:00 při vyndávání kulky z břicha stříkne doktorce do oka krev a ne málo, v dalších střizích na sobě krev vůbec nemá a následně úplně jinde na tváři a to hned dvakrát jinak.

6 underground: Tajné operace

6 underground: Tajné operace (2019)

V čase 01:04:50 má postava hlídače Dacky v jednom záběru obě ruce prázdné, po střihu má v pravé ruce tablet stříbrnou stranou ke kameře a v dalším střihu obrazovkou ke kameře.

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

V čase 1:06:40, kdy se Shaw (Jason Statham) probíjí chodbou nepřátel a na konci tiskne tvář jednoho k rozpoznání obličeje, má tento omráčený nepřítel při pohledu z levé strany tvář celou odhalenou, ale při pohledu z pravé strany má přes nos a pusu šátek.

Válka světů

Válka světů (2005)

V čase 0:22:30 při otřesech půdy, si Ray (Tom Cruise) schválně stoupne pravou nohou na chodník a levou na silnici, ale po střihu stojí uprostřed chodníku.

Válka světů

Válka světů (2005)

V cca 16. minutě leze Ray (Tom Cruise) pozadu pod stůl a zaleze celý až za velkou nohu. V následujícím záběru je však před ní.

Policajt nebo rošťák

Policajt nebo rošťák (1979)

V čase 48:30 je po převodu do Full HD jasně vidět, že v jednom záběru smyku nesedí za volantem Belmondo, ale kaskadér. Dle jeho knihy šlo s velkou pravděpodobností jen o dotáčku nebo přetáčku scény, kdy už nebyl pracovně k dispozici, protože jinak v celé honičce si dává kamera dost práce v tom, aby byl Belmondo jasně a zřetelně vidět.

Můj přítel Monk - Pan Monk jde do kanceláře

Můj přítel Monk - Pan Monk jde do kanceláře (2005) (epizoda)

Když se pan Monk (Tony Shalhoub) snaží nastoupit do výtahu za svou „partou“, ale protože díky své fóbii nemůže, tak vyběhne z výtahu ven a na zemi jsou vidět bílé křížky, které se používají pro herce, aby věděli kde mají stát.

Reklama