Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (596)

plakát

Věčný žid (1940) 

Všem antisemítům srdce jáásáá-Pohleďte ta kráása... Chudinky kravičky.

plakát

Warrior (2011) 

Doják "pro chlapy" . Rodinné a finanční problémy se řeší v kleci MMA. Jeden brácha, chladný hovado poznamenaný službou u maríny, druhej brácha, spravidlej učitelskej slušňák od rodinky co nemá na hypotéku. Oba poznamenaný špatným přístupem fotra.... No nerozbili by jste si kvůli tomu hubu, když je navíc ve hře 5mega.

plakát

Everest (2015) 

"Amatéři" i starý horalové, dostanou na zadek od "střechy světa" a vy máte pocit, že vám mrznou nosy společně s nimi. Objevuje se tu dost známých tváří i v ne velkých rolích. Upozornění : Závěr začíná padat do velkýho dojáku,kdy jeden cepín nezůstane suchý.

plakát

Máří Magdaléna (2018) 

Máňa Magdalena a její rehabilitace jistě (ne)potěší dost židokřesťanů. Je zde zobrazena úplně jako ženská variace Krista a jeho pravá ruka. Samotné ztvárnění Krista, v podobě fyzicky slabého a znaveného muže, kterého konání zázraků vyčerpává, se v celku zadařilo a je originálně zahrané. Banda apoštolů v čele s "černym Petrem" a dalšími bratry a soudruhy je vlastně banda budišničemů z kterých vznikla "slavná" Církev Svatá, co Ježkovo účení přeměnila k obrazu svému. Komornější pojetí filmu, nebylo vůbec na škodu, ovšem nehorázná booožíí nuda. Ámen.

plakát

Hlava plná metalu (2013) 

BLACK METAL ist KRIEG... Ale do filmového světa se moc nehodí... Vlastně kolem black metalu se chodí jako kolem horké kaše a i když hlavní hrdinka sežehne kostel, nahraje demo a vlastně k závěru zahraje dost fajn progresivní skladbu s kapelou, je pojem "black metal" zmíňen jen v odstrašující televizní reportáži. Ale budiž.

plakát

Svědomí (1948) 

Sakra, i když závěr je dost dětinsky naivní, přesto poctivý snímek o vině, morálních hodnotách a charakteru člověka. O hereckém podání snad je zbytečné psát.

plakát

To (2017) 

Parta "chcípáků" (hypochondr, židáček, zakřiknutej negr, hláškující brejloun, zamilovanej tlouštík, rezavá flundra a koktavej huneňour) v boji proti zlu. Kdo by řekl, že z toho bude na dnešní poměry v celku inteligentně zpracovaná podívaná. On se klaun za chvilku okouká, ale přesto jsou momenty , kdy se leknete. Navíc úvodní scéna u kanálu, je naprosto geniální..."Prâsk prásk.. Vrrrr"...

plakát

Dunkerk (2017) 

V celku koukatelná hezky udělaná válečná humanitární agitka, která nezdravě hraje na city. Akce se nezastaví po celou stopáž, pořád se někdo koupe a letadla, která už na začátku nemají palivo, jsou ve vzduchu až do konce (zřejmě pohon na "slunce v duši" ). Herci jsou nesympatičtí jedna radost, takže vám jich není ani líto.

plakát

Sabata (1969) 

Cožpak Cleef je prostě svůj, opět co by pistolník co nikdy nemine. Ovšem doprovodné "figurky" v podobě ožralýho tlusťocha, indoněmýho atleta a hlavně konkurenta v rezavý paruce s banjem jsou dost protivný. Děj pak nezachrání ani ultra slizkej hlavní "záporák" s plechovejma terčema a kudlou v hůlce, ani počty zabitých nepřátel, kdy vlastně padají jak hrušky naprosto bez většího důvodu a efektu desítky chlápků.