Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (596)

plakát

Válečníci (2007) 

Kolega z práce a ty jeho doporučení na filmy. On si myslí, když je tam hodně ťamanů a mrtvol, že to bude stačit ke štěstí všem. Zřejmě jako tvůrci tohoto nudného monumentu, kde je sice dost akce, ale špatně naservírované.

plakát

Hastrman (2018) 

Byl a jsem okouzlen. Nemám slov.

plakát

Teroristka (2019) 

Začátek se rozjíždí docela slibně, odhodlaná stará ženská, co vezme spravedlnost do svých rukou. Jenže pak se děj vrhne do absurdní frašky, která celé napětí nadobro pohřbí a je z toho jen průměrná taškařice s "Lišáčkem" a zde naprosto otřesnou "Táničkou".

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Popcornový digitilizovaný propadák. I přesto, že hlavní postavy jsou "bohové" a děj se odehrává v nějakým "fantazy starověkým Egyptě" jde o mnoho lidštější, civilizovanější, zábavnější a uvěřitelnější záležitost než přechvalované hrdinské "másrtpísy" určující dnešní směr filmového vkusu.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Servítky si neberoucí nářez, kde se masakrujou lidi i monstra až lítají končentiny vzduchem, krev stříká proudem a občas padne i fórek. Dokonalé na vypnutí mozku.

plakát

Obří spár (1957) 

Opak dnešních filmů. Totálně mizerná triková stránka, ale zase naopak herci co mají charizma. Příběh absolutní nesmysl a pitomost, ale tak krásně dopodrobna "vědecky" vysvětleno proč je slepičák nezranitelný a kde se vůbec vzal, že musíte obdivovat scénáristu. Jedno z nejhorších a znejfušovanějších monster filmového plátna, ovšem dokáže pobavit.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

Super triky, sice většinou ve tmě, ale precizní. Bohužel nic víc, herci naprosto otřesní(až na japonské vyjímky) a absolutně plochý příběh bez většího nápadu, nedokáže zachránit ani výbuch digitální atomovky.

plakát

Sláva (1989) 

Skvělé válečné drama, které sice smrdí americkým patosem, ale také potem, krví a střelným prachem, že to "černým bratrům" tentokrát sežerete i s navijákem.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Vrchol "popkultůry" dnešního světa. Dvě a půl hodiny sebelítostivý užvaněný odrhovačky, otáčející se dozadu, která nakonec vyvrcholí dvacetiminutovou bitkou, všeho a všech v nepřehledném mrdníku. Jakmile se začne vracet děj a cestovat v čase, dochází k narušení veškeré logiky a pohádka by se mohla stále točit dokola a dokola. Pochopitelně jde hlavně o zábavu,ale nějaký zázrak jsem opravdu neviděl.

plakát

Bílý pes (1982) 

Strašně mi kazilo dojem, že je okatě poznat, že se na place střídá více psů a že když pes útočí nebo má vztek má v hubě strčený nějaký kolíky, aby byly stále vidět zuby. Jinak se vůbec nejedná o špatný námět a co mne hodně překvapilo, že mi byl sympatický černoch co se snažil o převýchovu... a to je v mém případě skoro zázrak :)))