Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4 861)

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Příjemné a velmi naivní, ale proč ne. V dnešní pošahané době je tohle přesně pohádka pro dospělé, která je i hezky obsazená. Klidná romantika hodící se na poklidný nedělní večer, kdy člověk nemusí absolutně nic řešit. Tenhle film ani neukazuje, že by chtěl být něčím víc. Nejsem vůbec proti.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Že půjde o velmi osobitý a originální počin jsem tak nějak očekávala, ale že až takhle, to fakt ne. Kdyby raději zůstalo u klasické pohádkové formy, tak byla mnohem radši. Pořád mi v hlavě straší hororová Jana Nagyová. Zbytek zmizel do nenávratna.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Seriál zpracovává velmi těžké a závažné téma. Velmi dobře je zde také ukázán kontrast mezi dosavadním životem mladého a úspěšného kluka a pak změna, kterou projde díky rakovině. Jiří Bartoška mi vyrazil dech. Jeho mentor byl až neskutečný a velmi moudrý. Tenhle seriál se české televizi opravdu povedl.

plakát

Vymítač ďábla: Znamení víry (2023) 

Viděno v kině. Scény na Haiti byly velmi zajímavé a pěkně se na ně koukalo. Příběh se pak tady od toho odpíchne a ocitneme se kdesi v americkém městečku. Přiznávám se, že vyznávám klasické lekačky a naháněčky. Ty mám mnohem radši. Na těch dvou posedlých holčinách se maskéři pěkně vyřádili, ale to k takovým filmům patří.

plakát

Dívka za zrcadlem (2018) (TV film) 

Nevím, nevím. To mělo být jako psychologické drama. Tady je všechno moc ploché a vůbec to nejde do hloubky. Já jsem pořádně nevěděla, jak mám tento příběh vlastně uchopit. Neměla jsem čeho se pořádně chytit. Možná, že by bylo daleko zajímavější vědět ten film, který hlavní postava v podání Tatiany Dykové natáčela.

plakát

Život pro samouky (2023) 

Vystřiženo jako z nějakého ženského časopisu. Nejzajímavější byly glosy hlavní postavy, které nesdělovala dalším postavám na hlas. Knižní předloha mě minula obloukem. Asi to bylo dobře. Bára Seidlová hrála tak bláznivou figuru, že to mu všemu nasadila korunu. Ale bohužel se přesně taková stvoření na internetu objevují.

plakát

Přání k narozeninám (2022) 

Příjemná rodinná oddechovka do hnusného počasí s trošku bláznivými scénami, ale ty dodávají této komedii švih. Proti hereckému obsazení nemám absolutně vůbec nic. Skvěle se všichni doplňují.  Jaroslav Plesl dokáže zahrát naprosto cokoliv. Ten chlap má opravdu velký talent.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Když jsem uviděla Ondřeje Sokola jako toho ultra drsného bushmana, tak jsem dostala záchvat smíchu a nemohla jsem ho zastavit. Příběh jede podle dobře známé šablony, jak jinak. Herecké obsazení bylo docela příjemné. Na horskou krajinu se moc hezky koukalo. Tatry jsou krásné.

plakát

Pod hladinou (2023) (seriál) 

Pro mě konečně zase po dlouhé době velmi atraktivní prostředí. Práce policejních potápěčů mě vždycky zajímala a hodně fascinovala. Na Slapy jezdím od útlého dětství. Takže jsem ovlivněná i nostalgickým vzpomínáním. Jednotlivé případy jsou celkem věrohodné. Tým policajtů a potápěčů je sympatický.

plakát

Osada (2021) (seriál) 

Chataření a chalupaření je náš národní sport, takže proč toho nevyužít pro seriál. Ten námět se nabízel sám o sobě. Vyskytují se zde opravdu zajímavé figurky a přesně takové můžete klidně potkávat třeba v paneláku na sídlišti. Takže všichni uvěřitelní a všichni samozřejmě spolu musí nějak vycházet nebo nevycházet. To záleží na situaci. Tady musí být všichni v pohodě, aby byla na chatě pohoda. Takže jo, proč ne, za mě pohoda.