Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (303)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Jednimm slovem spatne, nekolik let nas masiruji na neco, co na konci vypada jako vsechny ty predesle filmy sestrihane do jednoho. Pripomina mi to Anthem (hra, ktera mela neuveritelny potencial a uplne vyhorela). Rikal jsem si, ze Captain Marvel je kravina, ale tak potrebuji nejaky film, ktery jen predstavi dalsiho hrdinu, ale End Game mi prislo, jako neco na koleni sepsane, tak aby nezemrelo tech hrdinu moc a mohli dal tocit a zdimat. Obrovske zklamani, hodne premyslim, jestli to nezmenim na jednu hvezdu. Jak rekl Deadpool "This is just lazy writing!"

plakát

Dobrej polda (2018) (seriál) 

Takovy odpocinkovy serial, nic zajimaveho, mozna trochu otravna postava Tonyho Denzi muze odradit od koukani.

plakát

Máme jasno (2018) (seriál) 

Jeden z kvalitnich dokumentarnich serialu, vetsinou nejdou uplne do hloubky, kazdy dil je na jine tema. Obcas ani nezodpovi na co se ptaji nebo nedaji odpovedi, ale temata zaujmou a obcas se dozvite neco o cem byste ani nepremysleli se neco dozvedet a je to zajimave.

plakát

Pasažéři (2016) 

Je to dobre koukatelne i dobre obsazeni, ale proste ten americky konec neni nic pro me, kdyby zmenili konec, tak je to pro me 5 se vsim vsudy.

plakát

Frontier: V kůži nepřítele (2016) (seriál) 

Seriál od Netflixu,Netflixové seriály mají velmi dobrou produkci a výpravu i jdou dobře napsané. Jediné, co mě tam trochu mrzí je rychlost, se kterou se to odehrává, postavy jsou tak nějak ploché a co se od nich očekává se i stane. Ale i tak se těším na druhou sérii.

plakát

Doba temna (2016) 

Popravdě nevím, co si o tom má myslet, nedokážu říct, jestli se mi to líbilo nebo ne. Stopáž je moc dlouhá, kostými a výprava jsou na vysoké úrovni, herecké výkony bych řekl, že jsou špatné a nebo právě dobré. Příběh je taková česká haydrichiáda na korejský způsob, je to podle skutečné události (ještě tedy řed heydrichiádou). Hodnocení 55%

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Pomalé, utahané, neucelené, jako kdyby to někdo dělal na koleni. Vizuální část super, tak jako v jedničce, nezklamala, ale když už víme, co čekat, moc to nepřekvapí. Když se u filmu podíváte na hodiny, kolik ještě zbývá, už je to samo o sobě špatné znamení. Film nezachránila ani asiatka (Jamie Chung) ohánějící se samurajským mečem a lukem. Ani ty kozy, ani ty akční scény. Hloubka dialogů/monologů ve mně opravdu nic nezanechala. 50%

plakát

Lucy (2014) 

Nechápu, jak se mohl člověk jako Morgan Freeman, který uvádí vědecký pořad upsat k takovéto z vědeckého pohledu slátanině, mam rád sci-fi, ale takové, které si úplně něco nového vymyslí, nebo které rozšiřuje aktuální vědomosti a staví na nich. To, že člověk ovládá jen několik málo procent mozku je již vyvrácená teorie. Ale když si tohle odpustim, tak akční scény a některé schopnosti byly pěkné, proto alespoň ty svě hvězdy. Mimochodem ke konci se ani nebudu vyjadřovat.

plakát

Arcana (2013) 

Celkem dobrý nápad, který by uspěl v anime a mohlo by to být dobré na nějakou OVU, ale takhle a hlavně ta kamera, režie, vyprávění bylo tak amatérské, ukvapené, nepřehledné, až se na to občas nedalo dívat, takže 10% za nápad.

plakát

Sonyeo (2013) 

Ze začátku jsem nevěděl, co si o tom mam myslet, setkání dvou teenagerů, kteří mají existencionální problémy a jejich vzájemné porozumění. Ze začátku se to může zdát jako mysteriózní drama, které se pak přemnění ve thriller nebo něco tomu podobnému. Dobře vyprávěné, občas možná moc natažené, ale celkový dojem je kladný, takže nějakých 75%.