Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (331)

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Perfektni! Jako mala jsem to zboznovala a libi se mi i ted. Jejich morbidni humor se do dnes nepodarilo nikomu prekonat a ty sceny na tabore jsou proste vyborny. A hlaska "Cerny saty mas? Mas!", je nesmrtelna!

plakát

Agora (2009) 

Ze zacatku jsem si rikala, ze moje hodnoceni bude dost slaby, ale postupem casu jsem si zacala uvedomovat co timto filmem tvurci vlastne chteji rict. Doba byla kruta, kdyz jste byla zena a jeste k tomu chytra, tak vas nazvali carodejnici. Na tomhle díle je krasne videt, jak primitivni, nasilnicke a roztahovacne krestansvi vlastne vzdycky bylo. Nebo jak se lidi dali krasne manipulovat za pomoci viry. 4****

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Ach jo, tak jsem pomerne zklamana. Cekala jsem Burtnuv styl a dostala jsem celovecerni pohadku s vybornejma maskama....

plakát

Alois Nebel (2011) 

Pribeh slaby a pomerne nezajimavy, me jako mladsi divacku nedokazal vubec zaujmout. Bohuzel i grafika(animace) byla udelana pouze na pul a tak z toho celkove vznika pomerne nudne dilo, ktere nezaujme ani svym vzhledem.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Me to prislo jako ten kreslenej serial o spidermanovi z 90 let co davali na Fox kids. Je to jednoduchy, ma to dobry efekty, cloveka to pobavi, ale je to pro deti! Co mel znamenat ten zaporak? Dyk byl k smichu a prakticky zadny akcni sceny se nekonaly. No, proste detska verze spidermana.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Je to strasidelny, ujety, dokaze ve vas vyvolat pocit uzkosti, napeti, ale i pobavit a nuti k zamysleni. Tenhle serial se behem prvnich 6 dilu stal jednim s mejch oblibenejch a nejen pro vybornej scenar, originalitu a strasidelnou atmosferu nebo herecky vykony, ale taky proto, ze je tu zas konecne neco, co vybocuje z rady dnes tak oblinenejch temat typu kriminalek; detskejch dramat (teen)/ nemocnicnich dramat. S02: Pilot byl bezchybnej, madhouse v 60. letech v cele s fanatickou jeptiskou, kterou opet neskutecne ztvarnuje Jessica Lange. Nemam co dodat, jsem unesena. Btw. komentar uzivatele @tixi? Da fuck is that? 0% herecke vykony, are u blind, stupid or both?

plakát

Americká krása (1999) 

Tenhle film si snad ani nezaslouzim komentovat. Proste moje srdcovka.

plakát

Are You There, Chelsea? (2012) (seriál) 

Konecne serial, ve kterym maj jako nabozentsvi vodku a hlavni hrdinka s usmevem holduje alkoholu, to prece musi dopadnout dobre ne? To byly moje prvni dojmy po sice ne tak uzasnym traileru, ale ja se stejnou virou jako Chealse jsem pevne doufala v neco, co bylo evidentne nad autorovi sily. Serial je suchej s nevtipnejma forama, pomalym tempem a ne moc dobrejma hercema. Zklamani. (1* za "are u there vodka? its me, chealse.", jeden z mala tech dobrejch joku co padly)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Sest pribehu, ktery ze zacatku nedavaj moc smysl, nenavazujou na sebe a pouze se v nich objevuji stejni herci v jinejch rolich (nektery jsem ani nepoznala). Teprve postupem casu vam zacne dochazec proc je to tak udelany, a na co se film vlastne snazi poukazat. Obrovsky plus je, ze se tvurcum podarilo sehnat tolik vybornejch hercu, ktery zazarili nejenom jako jedna postava. Me tam toho ale celkove moc nechybelo, film ma spad a de pres drama/akci po komedii a sci-fi. Jedine snad nejaky masky mohly bejt lip udelany.