Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 227)

plakát

Aaron Hernandez: V mysli vraha (2020) (seriál) 

Dost zajímavý dokument o nadějným sportovci, po kterém teď ani neštěkne ani pes. Některé scény byli naprosto zbytečně a ve finále nevysvětlené to mi trošku vadilo, příjde mi, že jen chtěli navýšit stopáž, nicméně konec dokumentu výrazně předčil očekávání, kdy člověk neví zdali má nebo nemá vliv CTE na chování. Rozhodně jsem se poučil.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Hodit na Lincolna upíry, to by mohlo zabrat. Nejdříve podle názvu jsem si říkal, ne a teď už říkám rozhodně ne. Docela by mě zajímalo jaký to má dopad v USA, kde si Lincolna vážili. Něco by mělo být trestné.

plakát

After: Odloučení (2023) 

U těchto filmů jediné co chce vidět je Josephine Langford a sex a tady nebylo ani jedno, takže nízkému hodnocení se ani nedivím. Za mě mírně podprůměrný film, na který rychle zapomenu.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Možná, že to je spíš film o ženě podnikatelce v době, kdy ženy obvykle stály jen u plotny. The post není špatný a rozhodně není špatný i můj obtloustlý oblíbenec Tom. Ale těžko se dá považovat za best movie in the world for amarican freedoom. Tím, že to ukončili watergatem tomu moc nepomohli.

plakát

Aladin (2019) 

Tohle byla paráda, fakt jsme se moc bavili. Sice 5 stars je trošku moc a donutila mě dcera, ale až tak moc mi to nevadí. Film je totiž opravdu kouzelný a bavil jsem se od začátku do konce. Určitě to není pro drbany apod, který nepochopí podstatu filmů - pobavit.

plakát

Alexa a Katie (2018) (seriál) 

Velmi dobrý odpočinkový seriál u kterého jsme se bavily s dcerou. Naprosto bezproblému dám 5 hvězd. Celkem má seriál 4 série i když ČSFD ukazuje 3.

plakát

Alfa (2018) 

Ano banální kravina, která je skvěle natočená. Film tě prostě baví i když z hlavního hrdiny udělali umírajícího supermana, který nemůže chcípnout ani na mor. Je to bohužel tak, ale tady o to ani tak nejde, jde o kameru, příběh a vcítění diváka

plakát

Aliance (2016) 

Asi spíš klasické pokračování trilogie. Nedá se od toho zas tak moc očekávat. Překvapení z prvního originálšího dílu vyprchalo a jde to už jen dokolečka. Takže dobrý, ale dobrý je za tři

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Pro mě rozhodně skvělá komedie. Nádherná Elodie se mi už líbila ve filmu co jsme komu udělali a teď dál bohuduje. Francouzi komedie umí a mě se tento typ humoru líbí. Prostě paráda

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Pěkně pitmá hra a mám v tom slušný guláš. Poslední díli jsou ale na 5 hvězd